Krimi31. august 2023

Satte alarmer op i stalden efter mistanke: Nu har en 25-årig mand indrømmet sex med en ko

Liam Brown gik til bekendelse efter han i nattens mulm og mørke blev pågrebet i stalden i en lille britisk by
Det var en brødebetynget og hulkende Liam Brown, der i retten indrømmede sit overgreb på kalven.  
Det var en brødebetynget og hulkende Liam Brown, der i retten indrømmede sit overgreb på kalven.
 Foto: X, Mark Williams-Thomas

Det var i juni sidste år, at den 25-årige Liam Brown sneg sig ind på et landskab i den lille by Burton, Dorset i det sydvestlige England.

Mørket var faldet på, og han var alene i stalden, hvor ingen kunne opdage hans ugerninger – troede han.

For ejeren af stalden havde hængt både overvågning og alarmer op på området, efter han i noget tid havde gået med mistanke om, at hans dyr blev udsat for noget om natten.

Brown har nu indrømmet, at han har haft penetrationssex med en ko. Det skriver flere medier, herunder britiske Daily Mail, der desuden bringer billeder af både gerningsmanden og gården, hvor de grusomme ting har fundet sted.

Den opsigtsvækkende tilståelsessag har forventeligt tiltrukket sig en del opmærksomhed og forargelse. Ikke mindst fordi Liam Brown har forgrebet sig på den yngre del af bestanden af kvæg. Og at han selv – som bekendt af landmanden og resten af familien på gården – er kommet på landstedet, siden han var barn.

Anklageren Charles Nightingale fortæller, at Liams familie har været nære venner med beboerne på gården gennem stort set hele hans liv.

– Den tiltalte var over en årrække kendt af familien, da medlemmer af hans familie før i tiden har været ansat på gården, siger han.

Selve pågribelsen af den unge mand skete som bekendt sidste år, hvor alarmsystemet pludselig advarede ejeren af landstedet, som herefter fangede ham i stalden.

Siden bekræftede også en dna-test, at en kalv var blevet udsat for seksuelt overgreb netop den pågældende juninat.

I retten brød den 25-årige Brown fuldstændigt sammen, mens han hulkende erkendte sig skyldig i at have udsat et uskyldigt dyr for lidelse gennem penetration.

I retten kom det desuden frem, at Liam Brown ikke er tidligere straffet, og at han desuden ikke har vendt tilbage til gården siden.

– Familien, der ejer landstedet, vil ikke have, at han kommer i nærheden af dem, fortæller anklager Nightingale.

Efter planen vil der blive afsagt dom i sagen den 22. september ved Bournemouth Crown Court. Indtil da er Brown ikke fængslet, men derimod løsladt mod kaution.

Sponsoreret indhold