Krimi20. august 2023

Sangerinden Camela Leierth-Seguras er på mystisk vis forsvundet

Sangerinde og model Camela Leierth-Seguras har på mystisk vis været forsvundet i adskillige uger, og både familie og venner frygter for hendes sikkerhed
I otte uger har sangerinde og model Camela Leierth-Seguras været pist væk – nu frygter familie og venner, at hun er blevet kidnappet. 
I otte uger har sangerinde og model Camela Leierth-Seguras været pist væk – nu frygter familie og venner, at hun er blevet kidnappet.
 Foto: Privat

I otte uger har familie og venner intet hørt fra hende – og nu frygter de det værste.

For har sangerinde og model Camela Leierth-Seguras været udsat for en forbrydelse? Er hun blevet kidnappet? Det er dét, som vennerne og famlilien nu gruer for.

Det fortæller de i et interview med The Independent:

– Min værste frygt er, at nogen har taget hende og gør hende fortræd, siger veninden Cecilia Foss, der selv er model, til avisen.

Den svenskfødte sangerinde, der også ernærer sig som model, blev sidst set 29. juni. Da hendes venner og familie ikke kunne komme i kontakt med hende, alarmerede de politiet, der nu har efterlyst den 48-årige sangerinde.

Efter sigende har et overvågningskamera filmet hendes bil – en sølvfarvet Ford Fusion årgang 2010 – natten efter hun forsvandt. Men det har altså ikke ført til, at Camela Leierth-Seguras er blevet fundet.

Ifølge de foreløbige oplysninger i sagen var den 48-årige kvinde blevet smidt ud af sin lejlighed, kort efter hun forsvandt. Hendes 19 år gamle kat Morris er også væk.

Nu frygter familien og vennerne altså, at hun kan være blevet kidnappet. De efterlyser hende derfor også på de sociale medier, hvor de indtrængende beder alle med informationer om at træde frem.

Den svenskfødte sangerinde har skrevet og udgivet flere sange under sit scenenavn Camela Leierth.

Hun står desuden bag Katry Perrys hit ”Walking On Air” fra 2013.

Sponsoreret indhold