Krimi 27. marts 2020

Så er der ingen undskyldninger: Franskmand løber maraton på sin altan under corona-lockdown

En 32-årige franskmand lod ikke corona-lockdown forhindre ham i at løbe et maraton
Foto: Facebook / Elisha Nochomovitz

I går blev Copenhagen Marathon officielt aflyst, og hvis du var en af dem, der trænede til at løbe de 42,195 km gennem København og Frederiksberg den 17. maj, så fortvivl ej. 

En 32-årig franskmand har nemlig gennemført et maraton ved at løbe frem og tilbage på sin syv meter lange altan. Det skriver CNN.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Elisha Nochomovitz hedder manden bag den imponerende præstation, han har løbet svimlende 36 maratoner og skulle også have løbet maraton i Barcelona den 15. marts, men det blev på grund af coronavirus-situationen aflyst. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min eneste fornøjelse er at løbe, uanset hvilket tidspunkt det er, fortæller franskmanden til CNN

Han arbejder til daglig i en restaurant, men er som mange andre sendt hjem, da Frankrig er lukket helt ned. 

Nochomovitz klarede altan-maratonen på seks timer og 48 minutter, hvilket er næsten dobbelt så lang tid som hans bedste tid. Til trods for sin omfattende erfaring, så var altanløbeturen den mest udfordrende, da han ikke rigtig kom op i fart og fandt den rette rytme, fortæller han. 

Heldigvis stod hans kæreste klar til at heppe på ham og tanke hans depoter op med M&M's og cola, mens han løb i omegnen af 3000 baner på altanen. 

Den ihærdige løber dedikerer ifølge CNN sin præstation til al det sundhedspersonale, som for tiden knokler under pandemien. 

Sponsoreret indhold