Rystende video: Rasende kvinde tæsker løs på bevidstløs mand

Den nu fængslede Bashira var tilsyneladende helt ligelgad med, at hendes mand var bevidsløs

Den nu fængslede Bashira var tilsyneladende helt ligelgad med, at hendes mand var bevidsløs

Foto: Twitter/Norfolk Police Department

En 34-årig kvinde, ved navn Bashira A. Tripp, belv i sidste uge arresteret efter en mildest talt opsigtvækkende episode på en parkeringsplads.

Tripp er blevet sigtet for det voldelige overfald, efter vidner angiveligt skulle have set hende køre offeret - hendes mand - ned, før hun i flere minutter cirkelede harmdirrende rundt om ham

Chokerede folk så til – og filmede det meste af overfaldet – mens Bashira råbende fortsatte sin tur rundt om den blødende og ubevægelige krop på asfalten.

- Hver dag i dit fucking liv, hver dag. Hver eneste dag, skriger hun, før hun tilføjer:

- Det er hvad der sker, når du forlader din kone. Jeg gav dig 18 år af mit liv.

Overfor 13News Now fortæller et vidne, at han er chokeret over synet på parkeringspladsen.

- Jeg så bare hans krop flyve op i luften. Og det er første gang jeg i mit liv ser sådan noget, så jeg er selvfølgelig ødelagt, lyder det.

Da den rasende Bashira på et tidspunkt løfter dele af den ødelagte kofanger fra bilen op, og slår løs på offeret på jorden, går der et gys gennem de lamslåede vidner, hvoraf flere kan høres råbe til kvinden, at manden er død.

Politiet i Norfolk, Virginia, bekræfter overfor blandt andet Local Accident Reports, at manden er indlagt på hospitalet Sentara i Norfolk med livstruende skader efter påkørslen. 

Imens sidder Bashira tilbageholdt i Norfolk City-fængslet.

Overfaldet, som fandt sted på parkeringspladsen ved indkøbscentret Janaf Shopping Yard, bliver af politiet kaldt for et tilfælde af ”partnervold”.

I første om gang blev myndighederne gjort opmærksomme på et ”biluheld” i området, men da de kom frem stod det klart, at det mest af alt så ud som en overlagt handling fra den rasende hustrus side.

Se videoerne af overfaldet herunder – men vær opmærksom på, der er tale om voldsomt indhold: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close