Rystende sag: 11-årig pige føder baby i familiens badekar

(Foto: Arkivfoto)

En rystende sag har set dagens lys i St. Charles, Missouri, efter en blot 11-årig pige har født en baby i familiens badekar.

Det viser sig nemlig nu, at faderen til barnet er pigens biologiske bror på 17 år. Han er nu anholdt og sigtet for blandt andet incest og voldtægt. Også forældrene er blevet sigtet i sagen.

Det skriver 7News.

Den rystende sag tog sin begyndelse 11. februar, da pigens forældre afleverede en nyfødt baby på hospitalet.

Forældrene forklarede i første omgang, at det nyfødte barn var blevet efterladt ude foran deres indkørsel – og at manden var biologisk far til den nyfødte søn, som hans ekskæreste havde født og efterladt.

Kort efter ændrede manden dog forklaring overfor politiet. Han indrømmede, at det var hans 11-årige datter, der havde født barnet i familiens badekar.

Pigens forældre fastholder, at de ikke vidste, at deres 11-årige datter var gravid – og de fastholder også, at de ikke vidste, at datteren var blevet seksuelt forulempet af sin seks år ældre storebror, der altså er far til den nyfødte søn.

Den 17-årige storebror har overfor politiet forklaret, at han har dyrket sex med sin lillesøster omkring 100 gange, og at han ikke vidste, at hun var blevet gravid.

Både den 17-årige og forældrene er anholdt og sigtet i sagen.

Den 11-årige pige er nu i pleje hos familiemedlemmer, mens den nyfødte dreng stadig er indlagt på hospitalet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close