Krimi 7. marts 2020

Ronaldinho anholdt i Paraguay

Fodboldikonet og hans bror er blevet anholdt for at have rejst med falske pas
Foto: MEGA

Torsdag blev fodboldikonet Ronaldinho tilbageholdt i Paraguay, fordi der blev fundet to falske pas på det hotel, hvor han og broren boede, i hovedstaden Asunción.

Nu er de to brødre blevet anholdt i sagen. Det oplyser politiet i Paraguay til nyhedsbureauet Reuters.

Den overraskende melding kommer, blot få timer efter at de to så ud til at gøre klar til at forlade landet efter det kaotiske ophold i Paraguay.

Brødrenes forklaring går på, at de er blevet narret af en person. Hvem oplyses ikke. En tredje mand er også blevet anholdt i sagen.

Den tidligere mester-dribler er udnævnt som turistambassadør for Brasilien. Dog har han en del problemer med arbejdet for landet, da han er indblandet i en miljøsag i hjemlandet og har fået frataget både sit spanske og brasilianske pas.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sky Sports skriver, at stjernen mangler at betale et beløb svarende til over 10 millioner danske kroner i skader i sagen, hvor han har været med til at anlægge et bådanlæg ud til Guaiba-floden uden miljøtilladelse i 2015.

Den 39-årige fodboldstjerne rejste onsdag til Paraguay for at deltage i et velgørenhedsarrangement og promovere sin nye bog. 

Sponsoreret indhold