Krimi22. januar 2020

Rigmandssøn anholdt for drab: Uhyggeligt fund ved hans hus

En 40-årig rigmandssøn er blevet anholdt, efter politiet fandt hans 22-årige kærestes lig i hans baghave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thailandsk_politibil.jpg
 Foto: MEGA

Men thailandsk politi fik sig noget af et chok, da de undersøgte Apichai Ongwisits ejendom nærmere.

Det stod nemlig hurtigt klart for dem, at de havde med en seriemorder at gøre. Og efter det uhyggelige fund har den 40-årige rigmandssøn allerede fået øgenavnet "Den thailandske Ted Bundy".

For ligesom den amerikanske seriemorder, lader det til, at den thailandske mand på grusommeste vis har taget livet af en lang række kvinder, før han forsøgte at skjule deres ligdele.

Apichai Ongwisit blev ellers først kendt under navnet "metalkiste-morderen". Hans unge kæreste, Warinthorn Chaiyachet blev nemlig fundet kvalt i en metalkiste, som han angiveligt havde tvunget hende ned i, fordi han frygtede, at hun ville forlade ham.

Efter det uhyggelige fund af kæresten, begyndte dykkere at undersøge en sø i rigmandssønnens baghave.

Og her væltede skeletterne praktisk talt frem. Dykkerne hev på grusommeste vis knogle efter knogle op af søen. Knogler fra mennesker.

- Efterforskerne har opdaget adskillige kvinder, som havde kontakt med den mistænkte gerningsmand, er forsvundet. Det omfatter venner, kærester og prostituerede, siger oberst ved politiet, Jirakrit Jarunpat ifølge The Sun.

- Vi har fundet 298 knoglestykker i søen, men har endnu ikke kunne fastslå, hvor mange mennesker disse knogler stammer fra endnu, siger han videre.

Søen skulle angiveligt være blevet fyldt med kødædende fisk, som gang på gang blev fodret med rigmandssønnens ofre.

Den 40-årige mand har erkendt drabet på sin 22-årige kæreste. Han er tiltalt for drab og usømmelig omgang med lig.

Efterforskerne arbejder nu på også at kunne rejse tiltale for drab på flere af de andre kvinder. Samt at finde svar på, hvem de mange knogler stammer fra.

Hvis han kendes skyldig i drab, går han i sin fars meget små fodspor. I 1983 blev faren fængslet for drab og partering af en kun 15 år gammel pige.

Han blev senere dræbt af skud.

Sponsoreret indhold