Retssag mod Nicki Bille aflyst

Foto: Ritzau Scanpix

Nicki Billle skullle i dag endnu engang havde indtaget pladsen på anklagebænken i Københavns Byret. 

Men en halv time inden sagens begyndelse meddeler en ansat i retten, at sagen er aflyst. 

- Han har meldt sig syg, oplyser den ansatte til SE og HØR. 

Det er ikke første gang, at sygdommen har banket på døren kort før starten på en retssag. I 2019 meldte Bille sig også syg kort tid inden i en sag om vold og trusler. 

Sagen, der skulle have taget sin begyndelse i dag, handler blandt andet en episode fra juli 2019. Her blev fem personer kørt på hospitalet efter en bilulykke på Amagermortorvejen. Ingen personer var dog kritisk tilskadekomne.

Politiet mener, at det var fodboldspilleren der sad bag rattet, da hans kongeblå Mercedes C300 kørte op i den sort Nissan Qashqai.

Ifølge anklageskriftet var skandalefodboldspilleren påvirket af bevidsthedspåvirkende stoffer og en blodprøve viste, at der var oxycodon, alprazolam og kokain i blodet. Han er i samme henseende også tiltalt for at have bragt tre personers liv og førlighed i fare. Ligesom han også er tiltalt for flere færdselsforhold og for at være i besiddelse af 3,1 gram hash til eget forbrug.

I december 2019 var den ifølge anklageskriftet så igen gal. Her blev han stoppet i København og en blodprøve afslørede, at han havde en promille på 1,02, ligesom der også blev fundet kokain i blodet.

Her fandt politiet ifølge anklageskriftet også fodboldspilleren i besiddelse af 1,2 gram kokain.

Det er uvist, hvordan Nicki Bille forholder sig til tiltalen. SE og HØR har forsøgt at kontakte den tidligere fodboldsspillers advokat.

Han er også tiltalt for i november 2019 at have begået hærværk mod en cykel. Og 14. februar 2020 blev han ifølge poltiet stoppet med to ecstacypiller, 33 morfinpiller og en amfetaminpille til eget forbrug, mens han dagen efter 15. februar ifølge anklageskriftet stjal en Dior parfume til en værdi af 848 kroner.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close