Krimi7. marts 2024

Retsdokumenter: Mistænkt stedfar misbrugte dræbt 13-årig pige

Politiet mener, at Stephan Sterns, som er mistænkt for at have taget livet af sin steddatter, seksuelt misbrugte pigen som 11-årig
13-årige Madeleine Soto blev i sidste uge fundet dræbt – hendes stedfar er mistænkt for at stå bag drabet. Nye oplysninger i sagen tyder på, at han tidligere har udsat pigen for seksuelle overgreb.
13-årige Madeleine Soto blev i sidste uge fundet dræbt – hendes stedfar er mistænkt for at stå bag drabet. Nye oplysninger i sagen tyder på, at han tidligere har udsat pigen for seksuelle overgreb.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: 13-årig pige fundet dræbt: Mors kæreste anholdt

Madeleine Soto blev 26. februar efterlyst, da hun udeblev fra sin skole.

Blot to dage senere blev hendes stedfar, 37-årige Stephan Sterns, anholdt og sigtet for at have begået et seksuelt overgreb og for besiddelse af overgrebsmateriale med børn – begge sigtelser, som ikke relaterer sig til drabet på Madeline Soto.

Politiet har dog meldt ud, at de anser stedfaren for den eneste hovedmistænkte i sagen – og at de har overvågningsvideo af manden, hvor han smider vigtige beviser om Sotos forsvinden i en affaldscontainer.

Nu viser nye dokumenter fra politiet, at de mener, at Stephan Sterns seksuelt misbrugte den lille pige da hun var 11 år gammel.

Det skriver People.

Ifølge politirapporten mener de, at den drabsmistænkte stedfar misbrugte Madeleine Soto seksuelt i 2022.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/stephan-stern1.jpg
37-årige Stephan Stern er blevet anholdt og sigtet for blandt andet besiddelse af overgrebsmateriale med børn.
 Foto: Politi

Derudover fremgår det af rapporten, at politiet angiveligt fandt billeder og video af Stephan Sterns begå seksuelle overgreb på børn, da de kiggede hans telefon igennem.

Stedfaren er endnu ikke sigtet i sagen om drabet på Madeleine Soto, men politiet har tidligere meldt klart ud, at han er deres hovedmistænkte.

– Vi mener, at Soto allerede var blevet slået ihjel forud for mandag morgen.

– Stephan Sterns flyttede formentlig hendes lig i de tidligere morgentimer mandag. Vi har videoovervågning, der viser Stern smide flere ting ud i en affaldscontainer i deres boligområde, har John W. Mina fra politiet udtalt.

Det drejede sig blandt andet om den lille piges skoletaske og skolecomputer.

Tidligere på ugen kom det frem, at der af flere omgange blev begået alvorlige bommerter fra politikredsen, som behandler sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/stephan-stern.png
Politiet udsendte denne efterlysning efter Madeleine Sotos forsvinding - de mener, at Sterns brugte bilen til at skaffe sig af med Madeleine og hendes skoleting.
 Foto: Politi

Først delte politichefen et billede, som angiveligt var af den lille piges lig – efterfølgende delte politidirektøren et billede af Sterns, der forlader detentionen i håndjern.

Drabssagen er fortsat under efterforskning.

Sponsoreret indhold