Krimi13. december 2020

Restag udsat: Vanvidsbilist er forsvundet

Engelsk politi er ikke i stand til at lokalisere den 27-årige mand, der er tiltalt for vanvidskørsel på Langebro sidste sommer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190723-122016-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Endnu en gang må retssagen mod den 27-årige mand, der sidste år påkørte politibetjenten Magnus Buhl Hansen på Langebro i København, udsættes.

Dette skyldes, at politiet ikke kan finde den tiltalte 27-årige mand.

Det skriver BT.

Retssagen stod til at begynde mandag den 14. december, men nu oplyser mandens forsvarsadvokat, Anders Schønnemann, at historien gentager sig.

Den tiltalt skulle nemlig være mødt op i Byretten i København den 1. december, men her blev retsmødet aflyst.

Besøgte familie

På daværende tidspunkt lød forklaringen, at manden ikke kunne møde op, fordi han besøgte familie i London. Han var derfor ikke i stand til at rejse hjem på grund af sygdom.

Det fik byretten til at bede manden om dokumentation for sin sygdom, men dette fandt retten ikke tilstrækkeligt.

En fængslingskendelse blev derfor for få dage siden afsagt mod den 27-årige. På den måde kan man sikre sig, at han møder op i retten.

Engelsk politi har dog som nævnt endnu ikke haft held med at lokalisere manden, så han kan sendes hjem til Danmark og komme for retten.

Flygtede uden at hjælpe

Om natten den 23. juli sidste år kørte den 27-årige angiveligt med 117 kilometer i timer over Langebro i København. Her påkørte han flere biler, og ramte blandt andet en politibetjent, der var modkørende.

Bilisten forsvandt fra stedet uden at hjælpe den 35-årige betjent, som endte med at miste livet senere samme nat.

Han nægter sig skyldig i sagen.

Sponsoreret indhold