REMA 1000 med godt nyt: Sådan kan de mærke, kunderne er mere corona-forsigtige

Sommeren over faldt smittetallet, og derfor begyndte mange danskere at slække på anbefalingerne om at spritte hænder af og holde afstand. 

Men noget tyder på - nu når smittetallet igen stiger - at danskerne er ved tage de gode vaner til sig igen. 

Jonas Schrøder, som er kommunikationschef hos REMA 1000, har i hvert fald et meget konkret eksempel på, at danskerne igen tager håndspritten til sig. 

Artiklen fortsætter under tweetet

- Vores kunders brug af håndsprit i butikkerne er tredoblet i september i forhold til sommerperioden. Vi har ca 1 mio kunder om ugen, så vel ok at konkludere generel øget fokus på corona i DK, lyder det fra kommunikationschefen på Twitter. 

I dag meldte Magnus Heunicke yderligere corona-restriktioner ud på et pressemøde: Det er hovedsageligt i hovedstadsområdet smitten stiger, og derfor indføres der fra den 17. september og foreløbigt frem til den 1. oktober følgende restriktioner: 

- 22-reglen. Barer og restauranter skal lukke klokken 22.00. Politiet holder øje med hotspots og vil udstede opholdsforbud, hvis det er nødvendigt.

- Krav om mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt på restauranter og barer. Ikke når man sidder ned. Det gælder både gæster og ansatte.

- Serveringssteder skal synliggøre med skilte, hvor mange der må være på stedet. Det er et lovkrav.

- Private fester bliver opfordret til at efterfølge disse restriktioner – luk festen klokken 22.00 derhjemme – det er en opfordring.

- Superligaen – 500 personer tilstede på stadion fra 17. september og frem til 1. oktober i de berørte kommuner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close