Reddet i tide: Lille hund fundet levende begravet på Hawaii

(Foto: Paws of Hawaii)

Et grusomt syn ventede medlemmer af dyreværnsorganisationen Paws of Hawaii, da de tidligere på måneden stødte på denne hund på en strand på Hawaii.

Den lille hund var på grusom vis blevet levende begravet – formentlig af sin egen ejer.

Den havde flere snitsår på sine ben og poter; formentlig påført med en machete. Desuden havde den lille hund alvorlige solforbrændinger på hele sin krop, og den manglede stort set al sin pels.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var dette syn, der mødte medlemmer af Paws of Hawaii tidligere på måneden. Foto: Paws of Hawaii

Hunden blev hastet på et dyrehospital på Hawaii, hvor den straks kom under kærlig behandling.

Der er stadig lang vej, før Leialoha – som hunden er blevet døbt – er kommet sig helt, men ifølge dens nye plejefamilie går det bedre dag for dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hunden blev i første omgang indlagt på et dyrehospital, men er nu i pleje hos en kærlig plejefamilie. Foto: Paws of Hawaii

I går delte plejefamilien en video, der viser første gang, at den sky hund logrer med halen:

- Lille Leialoha er stadig lidt tilbageholdende og sky, taget i betragtning af alt hun har været igennem. Men hendes fremskridt er vedvarende og fantastiske. Hun logrede med halen, og hun bløder mere og mere op for hver dag, skriver dyreværnsorganisationen Paws of Hawaii som kommentar til videoen.

Den lille hund skal bo hos sin plejefamilie, indtil hun er klar til at blive adopteret af en ny og kærlig familie. Ifølge Paws of Hawaii er der allerede mange, der har udtrykt ønske om at give lille Leialoha et kærligt hjem.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close