Reddere tilkaldt: Sexdukke blev forvekslet med druknet kvinde

Foto: Twitter

Kom ikke her og sig, at folkene bag denne sexdukke ikke har gjort sig umage med at gøre deres produkter virkelighedstro.

Forleden opstod der i hvert fald et enormt ståhej for ganske lidt, da en horde af redningsmandskab blev tilkaldt ved havnen i Hachinohe, der ligger i det nordøstlige Japan.

Natsuki Tanaka, der til daglig ernærer sig som youtuber, stødte på et - ved første øjekast - traumatiserende syn, da hun var i færd med at optage en fiskerivideo til sin kanal.

Det skriver hun på Twitter, hvor hun desuden deler nogle billeder fra dagen – der heldigvis endte ganske anderledes, end Natsuki først frygtede.

- Jeg troede, jeg så en død person, som var skyllet i land, skriver hun blandt andet i opslaget.

Flere instanser blev tilkaldt, da andre end Natsuki Tanaka fik øje på kroppen i vandet. Hvilket resulterede i, at både politi, brandvæsen og ambulancefolk så måbende til, da en oppustelig – men dog lettere luftfattig – sexdukke blev hevet op af vandet.

Det skriver det japanske site Kotaku.

Et andet vidne har fanget den absurde situation fra en anden vinkel, og bruger det skøre fund til at påpege, at det ifølge Japans strikse regler er strengt forbudt at smide skrald af den størrelse i vandet.

Det er uklart, hvordan - eller hvorfor - sexdukken er endt i vandet. 

Hvor sært det end lyder, så er det ikke engang første gang, at en lignende sexdukke bliver forvekslet med et lig.

Fra en park i Ohia kom der for tre år siden meldinger ind om et mistænkeligt syn. Da politiet ankom, fandt de intet andet end en efterladt lolitadukke i en affaldssæk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close