Krimi 22. august (opd. 22. august)

Realitystjernens hemmelige liv: Narkosalg og vanvittig kørsel

Erkendte mandag både brug af og salg af hårde stoffer

På overfladen er han realitystjernen, der i flere år fandt vej til tv-skærmene rundt om i landet og spalterne her i blandt andet SE og HØR.

Men fra i dag og de kommende uger udrulles den hemmelige og tilsyneladende ganske brutale sandhed om den yngre mand, som vi ikke kan beskrive nærmere, da han er beskyttet af et navneforbud.

Mandag formiddag erkendte han på det første af i alt syv retsmøder en række af de mere end 100 anklagepunkter, som han er trukket i retten for.

Nemlig dem der handler besiddelse og salg af hårde stoffer.

Det er han også tiltalt for

Anklageskriftet var omfattende og handlede om mere end narkotika, da det tidligere i dag blev læst op i retten.

Den tiltalte benægter dog disse alvorligere anklager, hvor politiet blandt andet mener, at han er skyldig i at have:

- truet et vidnes familie. Den tiltalte har i flere sms–beskeder truet et vidne med, at han ville komme efter personens familie.

- tvunget sin ekskæreste ind i en bil og truet hende undervejs.

- i flere tilfælde at have truet sin ekskæreste, fordi hun skal vidne i den aktuelle sag. Det er blandt andet sket i form af sms-beskeder, hvor hun fik besked om, at hun ville få klippet fingrene af.

- have filmet samleje uden samtykke. Det filmklip delte den tiltalte derudover med flere venner og i en snapchat–gruppe, hvilket også er blufærdighedskrænkende.

- uberettiget at have hacket sig ind på en ekskæreste mail.

- tvunget en kvinde op i en lejlighed mod hendes vilje.

- chikaneret sin ekskæreste og i flere tilfælde skrevet meget truende beskeder og opsøgt hende på sociale medier, selvom han havde et forbud (et tilhold, red.) mod at gøre det.

Ad flere omgange har politiet ransaget og fundet stoffer hos manden. Blandt andet kokain der både var til eget brug og videresalg. Og 60 ampuller testetoron, som ifølge ham var til eget forbrug.

Derimod nægter han kendskab til de 184 gram hash, der er fundet i hans lejlighed. Det må være nogle kammerater, der har adgang til lejligheden, som har lagt det der, mens han var varetægtsfænglet, mener den tiltalte realitystjerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er dog ikke kun narkoen, han har haft travlt med. Også i trafikken har der været lidt for meget fart på.

Manden er 26 gange blevet stoppet af politiet, hvor han har kørt en bil, men ikke haft et kørekort.

Han har også kørt for stærkt, kørt uden sele, kørt i narkopåvirket tilstand og kørt, mens han brugte sin mobiltelefon.

Han erkender disse lovovertrædelser, men nægter at have kørt med en forkert nummerplade, som han ligeledes er anklaget for:

- Jeg kigger ikke på min nummerplade, inden jeg kører.

- Jeg sætter mig bare ind, lød det fra vidneskranken.

Den tiltalte forklarede i stedet, at nogle andre måtte have stjålet hans nummerplade og sat deres nummerplade på hans bil.

Endelig har han kaldt en politibetjent for en "fucking idiot".

Det skete ifølge den tiltalte efter en ophedet diskussion, hvor betjenten angiveligt ville tvinge ham til at tage mundbind på, selvom han har astma og derfor er fritaget fra at bruge mundvind.

Det fik ifølge realitystjernen "betjenten til at trykke ham bag øret og til at bøje hans hænder opad, mens han havde håndjern på."

- Derfor kalder jeg ham en "fucking idiot".

Sponsoreret indhold