Krimi15. februar 2021

Reality-par i retten: Manden tiltalt for vold og trusler

En mandlig tv-kendis står til at blive udvist af Danmark, hvis han bliver kendt skyldig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191025_wen_-_koebenhavns_byret_13.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Alt virkede til at være lykkeligt mellem de to tv-kendisser, da de annoncerede deres hede romance.

Men bag facaden på de sociale medier har virkeligheden været en helt anden for kæresteparret.

De to kendisser mødte hinanden i slutningen af 2019, hvor de indledte deres forhold. Allerede en måned senere begyndte volden fra mandens side fremgår det af et anklageskrift fra Københavns Politi.

Nu skal manden, der er kendt fra tv-programmer på en af landets store tv-stationer, i retten for at have slået den unge kvinde.

Ifølge anklageskriftet, som SE og HØR har aktindsigt i, er den mandlige reality-deltager tiltalt for gentagne gange at have udøvet vold mod kvinden. I alt er manden tiltalt for tre forhold.

Den unge kvinde er ligeledes kendt for at have medvirket i flere reality-programmer.

Flere overfald

SE og HØR erfarer, at forholdet mellem de to kendisser hurtigt udviklede sig ud i en voldsspirral, hvor den unge kvinde følte sig bange og fanget i forholdet.

I det meget udførlige anklageskrift fremgår det, hvordan manden gennem seks måneder kørte psykisk-terror mod kvinden og forsøgte at bestemme alt i hendes liv. Hun måtte ikke forlade parrets hjem uden hans tilladelse, står der i anklageskriftet.

I alt har den mandlige tv-kendis fire gange overfaldet kvinden. Ved et af overfaldene er manden tiltalt for at have revet kvinden i håret ved en dansk prisuddelingsfest.

Den tiltalte mand er beskyttet af et navneforbud, derfor er SE og HØR afskåret fra at nævne mandens identitet.

En måned senere slog han kvinden i hovedet med et knytnæveslag på en parkeringsplads i Albertslund. Hun faldt sammen på den kolde asfalt, hvor han tildelte hende et ukendt antal slag i ribbenene.

I anklageskriftet står der yderligere beskrevet, at manden skulle have lagt en "… hånd over X’s mund og næse, alt imens X var fastholdt, hvilket medførte, at hun ikke kunne trække vejret".

Trusler på livet

Men det var ikke kun volden, der fyldte i forholdet. Realitydeltageren har også truet kvinden.

Ifølge anklageskriftet truede manden den unge realitydeltager på livet, da han skrev i februar måned sidste år:

’Du har ikke set mig sur endnu’, ’Jeg skifter dit navn’, ’Jeg sætter dig under jorden’, ’svar mig før jeg boller det land du står på’ og ’Du havner i en sort sæk’.

Men ifølge politiet stoppede manden ikke der. Han udnyttede også kvindens depression til at skabe et afhængighedsforhold, således at hun var nødt til at flytte sammen med ham. Manden var angiveligt meget kontrollerende i forholdet, hvor han konstant tjekkede hende færden. Flere gange beordrede han hende til at tage hjem fra fester, og når hun var i byen.

Han ville også bestemme, hvilket tøj hun havde på. Flere gange nedværdigede han kvinden ved at kalde hende for dum og grim, står der i anklageskriftet.

Anklagemyndigheden går efter at få manden udvist af Danmark, hvis han kendes skyldig.

I marts måned starter retssagen i Københavns Byret. Reality-kendissens forsvarsadvokat Karsten Rifbjerg Erichsen ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig om sagen.

SE og HØR har kontaktet kvinden, der på nuværende tidspunkt ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Sponsoreret indhold