Krimi23. marts 2021

Reality-deltager i retten: ”Jeg boller det land, du står på”

En mandlig tv-kendis har i dag taget plads på anklagebænken i en sag, hvor han risikerer at blive udvist af Danmark, hvis han bliver kendt skyldig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210113_jsu6839_0.jpg
 Foto: Aller Media

På de sociale medier virkede romancen til at blomstre mellem de to tv-kendisser. Men bag facaden på de sociale medier kæmpede parret i et turbulent forhold, der nu er endt i retten.

I Københavns byret mødte manden op i et par lyseblå cowboybukser med slid, et par sorte vans og en sort pullover.

Han er tiltalt for vold, trusler og psykisk vold mod kvinden, der også er kendt fra tv. Han nægter sig skyldig.

De to kendisser mødte hinanden i slutningen af 2019, hvor de indledte deres forhold. Allerede en måned senere begyndte volden fra mandens side, fremgår det af anklageskriftet fra Københavns Politi. I retten tegner manden selv et billede af et særdeles turbulent forhold, der ofte endte i skænderier.

- Jeg blev irriteret over, at hun tog stoffer. Jeg ønskede ikke et forhold, hvor hun tog i byen hver og hver anden dag. Det er da irritterende, når hun førtst kom hjem dagen efter, fortalte manden om forholdet.

  • Ifølge anklageskriftet er den mandlige reality-deltager tiltalt for gentagne gange at have udøvet vold mod kvinden. I alt er manden tiltalt for tre forhold.

I det meget udførlige anklageskrift fremgår det, hvordan manden gennem seks måneder kørte psykisk terror mod kvinden og forsøgte at bestemme alt i hendes liv. Hun måtte ikke forlade parrets hjem uden hans tilladelse, står der i anklageskriftet.

Den tiltalte mand er beskyttet af et navneforbud, derfor er SE og HØR afskåret fra at nævne mandens identitet.

Manden er også tiltalt for at have fremsagt trusler på livet til kæresten. I den forbindelse viste anklageren i sagen flere sms-korrespondancer mellem parret.

”Jeg frygter for mit liv. Du har kørt i det i 6 måneder. Jeg gider ikke mere. Jeg er træt”, skriver den kvindelige tv-kendis.

”Hvor er du på vej hen”, skriver den nu tiltalte mand.

”Hvor er du på vej hen, spørger jeg om”

”Svar”

”Du har ikke set mig sur endnu”

”Jeg sværger ved min far”

”jeg skifter dit navn”

”Jeg sætter dig under jorden ”

”Svar mig før jeg boller det land, du står på”.

”Din fucking klam so”

”Fuck ud af mit liv”

”Giv mig mine nøgler”, skrev manden i flere sms-beskeder til kvinden.

I retten bekræftede realitydeltageren, at han havde sendt beskederne, men forklarede, at det bare var noget, han havde skrevet, og at det på hans sprog betød noget andet.

Men ifølge politiet stoppede manden ikke der. Han udnyttede også kvindens depression til at skabe et afhængighedsforhold, således at hun var nødt til at flytte sammen med ham. Manden var angiveligt meget kontrollerende i forholdet, hvor han konstant tjekkede hende færden. Flere gange beordrede han hende til at tage hjem fra fester, og når hun var i byen.

Han ville også bestemme, hvilket tøj hun havde på. Flere gange nedværdigede han kvinden ved at kalde hende for dum og grim, står der i anklageskriftet.

Han nægter at have kaldt hende dum og grim, men afviser ikke, at han har kaldt hende "luder" eller kritiserede det tøj, som kvinden iførte sig og kaldte det i rettten "teenagetøj".

Sponsoreret indhold