Krimi1. marts 2019

Rapper fængslet for dobbeltdrab: Kørte rundt med ligene

Den amerikanske rapper YNW Melly, der har lavet sange med Kanye West, er blevet anholdt og sigtet for drabet på to af sine venner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega360193_001.jpg
 Foto: MEGA

Rapperen YNW Melly, som har det borgerlige navn Jamell Demons, blev tildigere på måneden anholdt for dobbeltdrab på to af sine venner.

Nu er nye beviser mod den populære rapper dukket op.

Det skriver People.

Ifølge politiet i Florida forsøgte den kun 19-årige rapper at snyde politiet til at tro, at de to ofre var blevet dræbt af andre end ham under et drive-by-skyderi.

Dokumenter fra retten viser, at efterforskerne har en teori om, at Melly skød Anthony Williams og Christopher Thomas Jr., for bagefter at iscenesætte gerningsstedet til at ligne et drive-by-skyderi. Det skriver Complex.

De var begge blevet skudt i hovedet, på kroppen og i ryggen . Politiet har fortalt, at det var et "voldsomt gerningssted med blod overalt".

I dokumenterne kommer det også frem, at rapperens ven kørte de to venner på hospitalet. Vennen har senere bakket den populære rappers forklaring om et drive-by-skyderi op.

Men det afviser politiet nu.

KØRTE RUNDT MED LIGENE

De fandt patronhylstre inde i bilen sammen med otte matchende patronhylstre et andet sted, hvor politiet tror, at Melly og vennen skød på bilen for at få det til at ligne et drive-by-skyderi.

Ifølge TMZ tror politiet, at det første skud kom inde fra bilen.

Politiet har yderligere en teori om, at rapperen og vennen kørte rundt med de to lig, før de kørte til hospitalet.

Vennen er også blevet tiltalt for dobbeltdrab.

De to ofre, som også er rappere, var med i en dokumentar om YNW Melly, hvor det kom frem, at han er glad våben. Oven i det har han skrevet en sang med den foruroligende titel 'Murder on my mind'.

Melly sidder nu fængslet uden mulighed for kaution, mens han venter på, at sagen kommer for retten.

Sponsoreret indhold