Rakte "fuck" på billede med Mette F.: Nu bliver han hyldet af Men In Black

15-årige Nick Larsen har efterhånden været i de fleste medier, siden han kvitterede med en fuckfinger på et billede med Mette Frederiksen, der besøgte hans skole. 

Og nu har gruppen Men In Black, der er kendt for at arrangere demonstrationer imod regeringens coronarestriktioner, også fået øjnene op for Nick Larsen. 

I et opslag på Facebook hylder de den 15-årige dreng, der på en række billeder er blevet iført en "MIB"-trøje 

"Mette Frederiksen kalder sig “Børnenes Minister”, men gør intet for børnene. I stedet forsøger hun at udnytte dem i sin selvpromovering og pr stunt", står der i opslaget. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Nick i trøjen, som han fik af Men in Black. Han har planer om at tage den på i aften i Go' Aften Danmark. Foto: Privat

"Vi vil derfor gerne takke Nick Larsen, for at sige fra og benytte sig af sin ytringsfrihed og tilkendegive sin mening om statsministerens uønskede tilstedeværelse i klassen". 

- De kontaktede mig, fordi de gerne ville komme ud på min skole, når jeg havde fri og give mig en trøje, fortæller han til SE og HØR.

- Jeg har ikke været med i deres gruppe, men jeg har beundret dem for, at de tager deres egne valg og siger deres mening, siger han videre. 

Nick har tidligere forklaret, at han egentlig ikke mente, at statsministeren burde være i klassen. 

- Jeg vil ikke sige, at det var decideret var til hende, men jeg var ikke tilfreds med, at hun var der. 

Den lille - men larmende - finger var en stille protest fra den unge drengs side mod regeringens coronahåndtering og de næsten fem måneder, som han og hans klassekammerater har været sendt hjem til skole i. 

- Mange mener, at vi skulle have skældt ham ud. Men hvorfor skal man skælde en dreng ud, der har sine egne holdninger og meninger?, siger Nick Larsens far, Tim, da SE og HØR taler med ham. 

Siden statsministeren lagde billedet op sammen med skoleklassen er det gået stærkt på de sociale medier. 

- Han havde på ingen måde regnet med, at det ville nå så langt ud, siger Tim Larsen. 

Den 15-årige dreng har modtaget penge, gavekort og kurve, efter han modige tur i mediemanegen som fortsætter i aften i Go' Aften Danmark. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close