Krimi24. juni 2020

Racistisk kvinde hostede baby i ansigtet: - Hun gjorde det med vilje

En situation i en isbutik kulminerede, da en ældre kvinde med vilje hostede på en lille dreng i klapvogn. Drengens mor mener, at kvinden er racist
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_hoster_paa_baby.jpg
 (Foto: San Jose Police Department)

Selv om coronapandemien flere steder i verden så småt er på retur, så er det langt fra tilfældet alle steder – og mange mennesker bærer mundbind og handsker for at minimere smittespredning af den dødelige virus.

Om det var en form for corona-angreb eller en racistisk handling, der fik en ældre kvinde til at fjerne sit bundbind og hoste på den blot etårige dreng, er stadig uvist.

Det skriver The Sun og ABC7 News.

En kvinde og hendes søn i klapvogn stod i kø i en frozen yoghurt-butik i Californien, da en kvinde, formentlig omkring de 60 år, hostede på drengen i klapvognen.

På overvågningsbillederne fra butikken kan man se en række mennesker stå i kø – med god afstand. Moren med klapvognen står i kø bag kvinden med masken, og på billederne kan man se, at de begge står og peger på gulvet.

Pludselig går kvinden over til klapvognen, trækker sit mundbind ned og hoster adskillige gange på den lille dreng.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget …

Moren til drengen, Mireya Mora, hævder ifølge ABC7 News, at kvinden med masken gjorde det med vilje, fordi hun ikke mente, at Mora holdt afstand:

- At hoste nogen i hovedet. Hun gjorde det med vilje, det var ikke, fordi det var et uheld – åh, host, host – nej, hun hostede med vilje min dreng i hovedet, fortæller Mireya Mora til mediet.

Men ifølge Mireya Mora var optrinnet muligvis racistisk motiveret:

- Jeg tror, at kvinden kan være racist, fordi familien der stod foran hende, var hvide. Min bedstemor og jeg er spansktalende, og hun (kvinden med masken, red.) begyndte først at fortælle mig om afstanden og chikanere mig, da jeg talte spansk til min bedstemor, forklarer Mora.

San Jose Police Department i Californien forsøger at finde frem til den hostende kvinde.

Sponsoreret indhold