Krimi10. februar 2022

Politiets teori: Så længe havde de Mia

For kort tid siden afslørede politiet i Aalborg deres teori om, hvor længe der gik fra Mia forsvandt, til dele af hende blev fundet i en skov nord for Aalborg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

For kort tid siden kom den melding, som både familie, venner og resten af Danmark havde frygtet: 22-årige Mia Skadhauge Stevn er fundet død.

Det er politiets vurdering, at de ligdele, der torsdag eftermiddag blev fundet i Dronninglund Storskov, stammer fra kvinden.

Men på pressemødet, hvor den triste nyhed blev delt, fremlagde vicepolitiinspektør Frank Olsen også flere brikker i efterforskningen.

Og de afslører, at politiets teori lige nu er, at de to mænd, som er sigtet for drabet, havde Mia - levende og senere død - i deres besiddelse i mere end et døgn.

Artiklen fortsætter under grafikken...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sulsted_kirkevej.png

Det er her ved Sulsted Kirkevej, at der er fundet vigtige spor efter Mia Skadhauge Stevn. Sporene stammer angiveligt fra søndag morgen kort efter, at den 22-årige satte sig ind i en sort bil i centrum af Aalborg og forsvandt. Grafik: OpenStreetmap

Det viser to vigtige detaljer fra pressemødet.

Nemlig at politiet har brug for vidner, der har set noget ved Sulsted Kirkevej lidt nord for Aalborg søndag morgen mellem klokken 6.30 og 7.30.

Her er der fundet spor efter Mia.

Samtidig mener politiet, at det afgørende at høre fra vidner, der har været i området ved Dronninglund Storskov natten mellem mandag og tirsdag. Altså over et døgn senere.

Det er som nævnt i storskoven ved Dronninglund, at der er fundet ligdele.

Artiklen fortsætter under grafikken...

https://imgix.seoghoer.dk/dronninglund_storskov_0.png

Ligdele blev torsdag eftermiddag fundet her i Dronninglund Storskov. Grafik: OpenStreetmap

Men om oplysningerne så betyder, at Mia blev dræbt kort efter, at hun søndag morgen steg ind i den sorte bil i Aalborg, vides ikke.

En mulighed er nemlig, at sporene i Sulsted stammer fra en del af forbrydelsen, hvor Mia fortsat var i live. Og at hun først tættere på natten mellem mandag og tirsdag blev dræbt.

Det skal politiet nu efterforske nærmere.

Mistænkt på fri fod

Selvom der nu er fundet, hvad politiet mener er dele af Mias lig, vides det fortsat ikke, hvordan hun er blevet dræbt. Eller hvad hun ellers er blevet udsat for.

Man har heller ikke i dag beviser nok til igen at anholde den anden mand i sagen, som torsdag blev løsladt, da dommeren ikke mener, at beviserne imod ham er stærke nok.

Artiklen fortsætter efter podcasten...

Manden siger efter løsladelsen, at han betragter sig som frikendt. Anklageren i sagen er dog lodret uenig og har bedt landsretten om at fængsle ham.

Indtil retten har talt, er manden på fri fod.

Sponsoreret indhold