Krimi 13. juli 2021

Politiets mistanke om togulykke: Mor tog livet af sine børn og sig selv

De tre personer, som i sidste uge blev ramt af et tog i Hässleholm i Sverige, var ifølge det svenske medie Aftonbladet en mor og hendes to små børn.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er næsten gået en uge, siden politiet blev kaldt ud til, hvad der lignede en frygtelig ulykke. Her var en kvinde i 30'erne og to små børn blevet ramt af et tog. 

Hvad der umiddelbart lignede en hjerteskærende tragedie om tre personer, der var på det helt forkerte sted på det forkerte tidspunkt, tog hurtigt en chokerende drejning. 

Politiet mistænker nemlig nu, at kvinden med vilje tog livet på sine to små børn og sig selv.

Det skriver Aftonbladet. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

 

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix 

Selv ønsker politiet dog ikke at kommentere på oplysningerne. 

Kvinden havde for nyligt søgt om forældremyndigheden, og dokumenter fra retten, som mediet har læst, tegner et billede af et destruktivt forhold mellem hende og eksmanden. 

Ifølge dokumenter fra retten var forholdet mellem dem blevet mere og mere voldeligt, efter de to havde fået deres første barn. 

Flere gange udtrykte kvinden, at hun gerne ville skilles. Politiet mistænker nu, at sagen i retten om forældremyndigheden er en del af baggrunden for den tragiske handling i sidste uge. 

- Vi mistænker, at det ikke handler om en ulykke, men vi har mistanke om, at der er begået et mord, sagde politiets pressetalsmand Robert Loeffel i sidste uge. 

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Sponsoreret indhold