Krimi20. november 2020

Politiet: Vi har modtaget interessante billeder i Maddie-sagen

Politiet, der efterforker sagen om forsvundne Madeleine ”Maddie” McCann, har modtaget nye spor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tysk politi har modtaget billeder i forbindelse med ”Maddie”-sagen, der måske kan hjælpe politiet med at opklare, hvad der skete med den lille treårige pige, da hun for 13 år siden forsvandt som dug fra solen under en familieferie i Portugal.

Den tyske anklager Hans Christian Wolters siger til det britske medie Mirror, at billederne er taget af britiske turister.

  • - Vi har modtaget nogle tips fra England – blandt andet fra turister som befandt sig i Portugal på daværende tidspunkt, siger den tyske anklager.

  • - Vi har modtaget nogle billeder, som potentielt kan være interessant. Der er nogle gode tip, som vi følger op på, siger han videre til mediet.

  • Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/maddie_1.jpg
 Foto: Privatfoto

Anklageren oplyser dog, at informationen kommer til at tage noget til at følge op på.

Efterforskerne hos den tyske anklagemyndighed har tidligere meldt ud, at de er sikre på, at Maddie er død, og sagen efterforskes derfor nu som en drabssag og ikke en forsvindingssag.

- Vi har ikke liget eller dele af liget, men vi har stærke nok beviser til at fastslå at være mistænkte slog Madeleine McCann ihjel, sagde Hans Christian Wolters tilbage i september.

Den 43-årige tysker ved navn Christian B. er politiets hovedmistænkte i drabet på Maddie. Han er tidligere dømt for pædofili og sidder i øjeblikket og afsoner en narkodom.

Hans telefon har angiveligt afsløret, at han var omkring hotellet den skæbnesvangre aften, hvor Madeleine McCann forsvandt.

Sponsoreret indhold