Krimi22. januar 2023

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Stevnstrup

Østjyllands Politi kommer til at "være der noget tid", efter et mistænkeligt dødsfald
Politiet oplyser, at de melder nyt ud på Twitter, så snart de kan sige yderligere. nbsp;
Politiet oplyser, at de melder nyt ud på Twitter, så snart de kan sige yderligere.
 Foto: presse-fotos.dk

OPDATERET 23/1 KL. 15:55: Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at der ikke er noget, der tyder på, at den 68-årige har været udsat for en forbrydelse. Manden, som var anholdt i sagen, er derfor løsladt igen.

OPDATERET 23/1 KL. 12:04: Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at tre mænd er anholdt i sagen. To af dem er løsladt igen. Desuden oplyser politiet, at en dødsårsag endnu ikke er afklaret, og det er for tidligt at sige, om den 68-årige mand har været udsat for en kriminel handling.

OPDATERET 23/1 KL. 09:08: Østjyllands Politi er mandag morgen kommet med en opdatering på Twitter. Undersøgelserne er stadig igang, og der afventes retsmedicinske undersøgelser. Der meldes yderligere ud på Twitter når der er nyt.

OPDATERET KL. 20:04: Politiet oplyser nu på Twitter, at den afdøde er en mand. Undersøgelserne på stedet er fortsat i gang.

----

Østjyllands Politi er talstærkt til stede på en adresse i Blomsterparken i Stevnstrup ved Langå, hvor de undersøger et mistænkeligt dødsfald.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

– Vi kommer til at være der noget tid for at foretage tekniske undersøgelser og har ikke yderligere info p.t. De pårørende er underrettet, lyder det.

Betegnelsen "mistænkeligt dødsfald" bruges i de tilfælde, hvor dødsårsagen ikke umiddelbart kan fastslås, og hvor det er nødvendigt at foretage yderligere undersøgelser for at afgøre, hvad der er sket.

I meddelelsen på Twitter oplyser politiet hverken om alder eller køn på den afdøde.

Sponsoreret indhold