Krimi17. maj 2024 (opd. 17. maj 2024)

Politiet til flugtbilist: - Meld dig selv!

Et vidne fortæller nu, hvordan føreren af flugtbilen kørte hasarderet inden uheldet, der sendte to cyklister på skadestuen

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Østjyllands Politi er fredag fortsat på jagt efter en bilist, der er flygtet efter et færdselsuheld tidligere på aftenen torsdag.

Færdselsuheldet skete klokken 18.52 på Frisenborgvej umiddelbart efter Fuglsangvej i retning mod Hammel, hvor to cyklister blev påkørt bagfra. Det er uvist, hvilken tilstand, de er i.

Bilisten kørte i en ældre grå Mercedes A180, som formentlig har skader på fronten, forruden og kølerhjelmen.

Men nu har TV2 Østjyllant talt med øjenvidnet Morten Guldborg, der fortæller, hvordan han kom kørende bag en hvid Tesla, der kørte bag den pågældende Mercedes A180 ud ad Frisenborgvej.

- Pludselig kort før en kurve trækker Mercedesen helt ovre i den modsatte side af vejen. Det er lige ved at gå galt.

- Da vi kommer hen i nærheden af godset (Frijsenborg Gods, red.), ser jeg de her to cyklister ryge op i luften, og jeg hører et brag og et skrig. De kørte ikke ved siden af hinanden men efter hinanden, siger Morten Guldborg, der også er blevet afhørt af politiet her til aften.

- Jeg bremser og parkerer min bil midt på vejen for at standse trafikken, og det samme gør manden i Teslaen, som også ringer til alarmcentralen. Den bil, der ramte cyklisterne, kørte bare videre i retning ind mod Hammel, siger Morten Guldborg.

- Føreren reagerede slet ikke. Der var ingen afvigelser overhovedet. Jeg forventede, at han ville holde ind på en vigeplads længere fremme, men det gjorde han ikke.

Han og andre vidner hjalp de to mænd, der blev ramt.

- Deres cykler var totalt smadrede, og de var meget chokerede. Vi fik fortalt dem, hvad der var sket, og så ventede vi på, at de blev kørt væk med ambulancen. Den kom vel efter seks-syv minutter, og så kom endnu en ambulance, flere politibiler og en lægeambulance.

- Jeg har det okay nu, men det er en voldsom oplevelse. Jeg har selv været involveret i et trafikuheld, så jeg tænkte, at der skulle handles hurtigt - ikke mindst med psykisk førstehjælp. Jeg er fortørnet over, at den person, der ramte cyklisterne, bare sådan kører videre. Det er rystende, siger Morten Guldborg.

Sponsoreret indhold