Krimi19. januar 2023

Politiet søger vigtigt vidne: Kan have viden om drabssag

En mand, der lørdag var generet af musik ved Aalborg Bibliotek, kan være vigtigt vidne i drabssag
Politiet søger et vigtigt vidne i drabssag.
Politiet søger et vigtigt vidne i drabssag.
 Foto: Presse-fotos

En mand, der formentlig blev generet af høj musik foran et bibliotek i Aalborg lørdag aften, kan ligge inden med nogle observationer, der kan vise sig vigtige i en drabssag.

Det mener Nordjyllands Politi, der ønsker at tale med manden, der var ved hovedindgangen til biblioteket i Rendsburggade kort efter klokken 21.

Det var omkring det tidspunkt, hvor en 38-årig mand blev dræbt. Vidnet kan derfor have oplevet noget, der kan vise sig vigtigt i forbindelse med sagen, mener politikommissær Carsten Straszek, der leder efterforskningen.

- Denne mand gik i dialog med to personer, som havde taget ophold foran bibliotekets hoveddør. Manden følte sig formentlig generet af den høje musik, som personerne spillede, og han tog derfor kontakt til dem, siger han i en pressemeddelelse.

Manden, der potentielt er et vigtigt vidne i drabssagen, beskrives som korthåret og lys i huden.

Han er 35-55 år, dansktalende og iført en mørk jakke med pelskrave, mørke bukser og mørke sko.

Også andre borgere, der har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg lørdag aften opfordres til at tage kontakt til politiet. Det gøres på telefonnummer 114.

Tre personer er sigtet for drab og sidder varetægtsfængslet i sagen. Det er to mænd og en kvinde, der er mellem 31 og 41 år.

De blev anholdt, efter at en 38-årig mand lørdag aften blev fundet livløs ved biblioteket. Da politiet fandt manden, var han endnu ikke død. Men han havde store skader, som han kort efter døde af.

Politiet mener, at manden er blevet dræbt som følge af et opgør i misbrugsmiljøet i Aalborg.

Ifølge Nordjyske mener politiet, at de tre var sammen om at begå drabet.

De tre har nægtet sig skyldig i sigtelsen om drab.

Sponsoreret indhold