Krimi12. oktober 2022

Politiet søger vidner til overgreb ved SFO i Ølgod

Vidner og videoovervågning har gjort politiet opmærksom på flere personer, som politiet nu gerne vil tale med i forbindelse med et overgreb i Ølgod
Politilogo
Politiet søger nu vidner til et overgreb i Ølgod.
 Foto: Ritzau Scanpix

I jagten på at finde de gerningsmænd, der mistænkes for at stå bag et seksuelt overgreb på en mindreårig dreng på en legeplads i Ølgod, søger Syd- og Sønderjyllands Politi vidner som et led i efterforskningen.

Nærmere bestemt vil politiet gerne i kontakt med fire til fem drenge i alderen 8-12 år, som menes at have været i området omkring legepladsen ved SFO'en Lærkely i Ølgod søndag den 28. august 2022, hvor hændelsen fandt sted.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Vi efterforsker fortsat sagen og efter at have afhørt en del personer og gennemset en stor mængde video, har vi nu behov for at komme i kontakt med flere vidner, der kan hjælpe os videre med sagen, lyder det fra vicepolitiinspektør Kent Brynilsen.

Drengene, som politiet gerne vil i kontakt med, skulle angiveligt have befundet sig ved legepladsen i tidsrummet mellem 14 og 15.15, og de bliver beskrevet som følgende:

Person 1: 10-12 år med lys hud og mørkt hår, der kørte på en hvid/sølvfarvet cykel

Person 2: 12-14 år med rødt krøllet hår og et løbehjul

Person 3: 8-10 år, omkring 150 cm høj, spinkel med mørkt hår og en cykel.

Udover de tre ovenstående vil politiet desuden gerne høre fra to andre drenge, som befandt sig på Forsomho Kirkevej nord for Børnehaven Skovbrynet mellem klokken 15 og 18 samme dag.

Den ene af drengene er 170 centimeter høj, har mørkt hår og lys hud. Herudover var han iført et par shorts og er angiveligt mellem 15-16 år gammel. Den anden dreng er 145 centimeter høj, har mørkt hår, mørke øjne og har lys hud, og er cirka 11 år.

Mener du at vide, hvem drengene er, eller har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

Sponsoreret indhold