Krimi21. januar 2024

Politiet rykkede ud tungt bevæbnet: Ung mand varetægtsfængslet

En ung mand fra Roskilde er søndag blevet varetægtsfængslet efter han lørdag blev anholdt for trusler og besiddelse af et skydevåben
Politiets indsatsstyrke rykkede lørdag ud til Roskilde, efter der var indløbet en anmeldelse om trusler og mulig besiddelse af et skydevåben.
Politiets indsatsstyrke rykkede lørdag ud til Roskilde, efter der var indløbet en anmeldelse om trusler og mulig besiddelse af et skydevåben.
 Foto: Presse-fotos

Efter en langvarig politiaktion i Roskilde lørdag aften om en mands formodede trusler på livet blev der fundet et skydevåben hos ham.

Det er kommet frem søndag, hvor en dommer i Retten i Roskilde har besluttet at varetægtsfængsle den anholdte mand, der er 20 år.

Aktionen stod på i næsten tre timer på gaden Rampelyset i Musicon-området, før anholdelsen kunne gennemføres. To ambulancer var tilkaldt for at stå standby.

I forbindelse med indsatsen omtalte politiet manden som meget vred, ligesom nysgerrige blev bedt om at holde afstand.

Politiets udrykning skyldtes trusler mod en borger, men under mødet med ordensmagten truede den unge mand - ifølge politiets sigtelse - også betjentene.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi ønsker vagtchefen søndag ikke at oplyse nærmere om det skydevåben, der er beslaglagt.

Foreløbig oplyser politiet kun, at der er rejst sigtelse for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om blandt andet skydevåben.

Ifølge politiet nægter den 20-årige sig skyldig.

Sponsoreret indhold