Krimi17. februar 2023 (opd. 17. februar 2023)

Politiet midt under stormen Otto: Bliv hjemme!

Gavle og tage, som river sig løs, skaber farlige situationer i Nordjylland. Politiet fraråder unødig udkørsel
Steffan Thorup og datteren Anne-Sofie fik fredag eftermidag det bedste ud af stormen, inden det blev for farligt at opholde sig udendørs.
Steffan Thorup og datteren Anne-Sofie fik fredag eftermidag det bedste ud af stormen, inden det blev for farligt at opholde sig udendørs.
 Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

LIVE: Så slemt er det lige nu

Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel i hele Nordjylland grundet stormen Otto, som har ramt Danmark fredag.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

- Som situationen ser ud lige nu, vurderer vi, at det er nødvendigt at fraråde al unødvendig udkørsel. Hvis du allerede er taget afsted, så kør direkte og forsigtigt hjem, så snart du har mulighed for det, udtaler vagtchef Lau Larsen i pressemeddelelsen.

Antallet af hændelser, som politiet og beredskabet i Nordjylland skal rykke ud til på grund af stormen Otto, er omkring klokken 20 fredag aften stigende, tilføjer vagtchefen.

Politikredsen nævner, at der blandt andet er løsrevne gavle og tage på større beboelsesejendomme, som skaber farlige situationer.

Tidligere fredag aften oplyste Nordjyllands Politi, at de var rykket ud til ejendommene på Granlien 53-31, hvor et tag er ved at rive sig løst. Politiet beder beboerne blive indendørs.

Sponsoreret indhold