Krimi8. marts 2024

Politiet melder ud om drab på familiefar: Meget trist og tragisk

Østjyllands Politi har netop fortalt yderligere om drabet på en 30-årig familiefar torsdag aften på et pressemøde
Østjyllands Politis teknikere arbejder på Guldregnvej i Randers fredag den 8. marts 2024. En mand døde kort efter, at han torsdag aften blev ramt af knivstik i det nordøstlige Randers, oplyser Østjyllands Politi.
Der bliver fredag flaget på halv på den villavej, hvor en 30-årig mand torsdag blev slået ihjel.
 Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Medie: 30-årig dræbt af indbrudstyv

– Det er en meget trist og tragisk sag, hvor det efter vores opfattelse er et helt tilfældigt offer, som er blevet udsat for det her. Intet tyder på, at det er banderelateret, lyder det fra vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard fra Østjyllands Politi.

Sådan lyder det om den tragiske sag, der torsdag aften udspillede sig på en ellers stille villavej i Randers NØ. Politiet fik anmeldelsen klokken 21.29.

Her blev en 30-årig familiefar stukket ned af en mand, tilsyneladende ude foran hjemmet eller i nærheden af familiens skur.

Vicepolitiinspektøren har for få øjeblikke siden åbnet yderligere op om drabssagen, hvor en 30-årig familiefar blev stukket ihjel med kniv, mens hans hustru og barn befandt sig inde i familiens hus, lød det på pressemødet.

Tidligere fredag kom det frem, at den dræbte angiveligt beskyttede familien mod den anholdte mand, som angiveligt skulle have været en indbrudstyv, mente lokalmediet Randers Amtsavis at vide.

Den oplysning kan vicepolitiinspektøren dog ikke bekræfte.

– Vi ved endnu ikke, hvorfor den anholdte var på stedet, eller hvad der var hans hensigt, lød det fra Flemming Nørgaard på pressemødet.

Det er nu en del af politiets omfattende efterforskning - motivet er endnu ukendt.

Politiet mener, at den dræbte var et helt tilfældigt offer.

– Der er intet der tyder på, at der er en relation imellem den dræbte og anholdte.

Det er en 31-årig mand, som politiet kort efter anholdt på en nærliggende tankstation. Her blev han fundet i besiddelse af genstande, der kunne sættes i forbindelse med drabet, fortalte de på pressemødet.

Der er derudover ikke noget som tyder på, at der var flere gerningsmænd i sagen.

– Vi har vidner, ikke på selve drabet, men som har været tæt på, fortæller vicepolitiinspektøren.

Han har dog en klar opfordring til folk i lokalområdet om, at de ikke skal gå og være bange.

– Jeg vil gerne understrege, at borgerne i området skal føle sig trygge. Vi kommer til at være synlige i området i dag og i løbet af weekenden.

Ordensmagten fortalte derudover også, at den anholdte ikke er lokalområdet. Den 31-årig sigtede i sagen er ifølge Flemming Nørgaard også kendt af politiet – han ville dog ikke fortælle i hvilken forbindelse.

Den drabssigtede vil fredag klokken 13 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers – her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre under retsmødet.

– Vi melder ud, når vi har noget nyt, sluttede vicepolitiinspektøren af.

30-årig mand dræbt på villavej i Randers

Sponsoreret indhold