Krimi17. maj 2024 (opd. 18. maj 2024)

Politiet i ny appel om pige: Virkeligt bekymrende

Bekymring stiger for den savnede teenager - den 15-årige pige har været forsvundet siden lørdag aften

SENESTE: Pigen er nu fundet i god behold

Der er ingen nye spor i sagen om den 15-årige pige, der har været forsvundet siden lørdag aften.

Og det er meget bekymrende.

- Vi sender en stor opfordring til, at alle, som har set pigen eller har oplysninger, om hvor hun kunne befinde sig, må meget gerne kontakte os på 114, siger vagtchef Stefan Ladeby fra Københavns Politi fredag morgen til Ekstra Bladet.

Politiet arbejder fortsat på højtryk for at finde hende. Men trods den intense eftersøgning holder politiet fast i, at der ikke er mistanke om kriminelle forhold bag hendes forsvinden.

Et billede fra et overvågningskamera ved Nytorv/Frederiksberggade viser hende klokken 00.34 natten til søndag, hvor hun talte med en gruppe mennesker. Disse personer er siden blevet kontaktet af politiet.

Politiet har også været i kontakt med pigens familie og venner, men indtil videre har det ikke ført til afgørende spor i sagen. Der er derfor en voksende bekymring for hendes velbefindende, og Jesper Beuschel fra politiet opfordrer hende til at give et livstegn, hvis hun hører denne appel.

Politiet har udsendt dette signalement af pigen: Hun er mellem 165 og 170 cm høj, har mørkt, langt hår og var iført en lyserød trøje, lyserød nederdel og hvide sko, da hun sidst blev set.

Alle, der har set pigen eller har informationer, der kan lede til hende, opfordres omgående til at kontakte politiet på 114.

Sponsoreret indhold