Krimi 21. oktober 2021

Politiet finder flere lig under efterforskningen af drabet på Gabby Petito

Den intense efterforskning af drabet på Gabby Petito har ledt politiet til ni lig mere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Myndighederne begyndte at lede efter Gabby Petito, da hun 11. september blev meldt savnet. Hun blev senere fundet død i Wyoming National Park.

Den massive eftersøgning efter den unge kvinde og siden hendes forlovede Brian Laundrie, der er mistænkt i forbindelse med sagen, har resulteret i, at politiet har fundet mindst ni andre lig.

Eftersøgningen efter Brian Laundrie fik måske en ende onsdag, da der blev fundet ligrester ved et naturreservat i Florida. Ligresterne er angiveligt fundet nær stedet, hvor nogle af Brian Laundries ejendele blev fundet.

Men den nationale menneskejagt har altså afsløret andre ofre.

Det skriver DailyMail.

poser med ligrester

Det seneste fund var liget af 22-årige Emily Ferlazzo - en sag, der har chokerende meget til fælles med Gabby Petito-asgen.

Emily Ferlazzo blev meldt savnet af sine forældre mandag, efter hendes 41-årige mand, Joseph Ferlazzo, kom alene hjem til sine forældre i New Hampshire. Her fortalte han dem, at han ikke havde set sit kone siden søndag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Joseph Ferlazzo tilstod at have dræbt sin kone Emily, men nægtede sig senere skyldig. Foto: Facebook

Parret boede i en lille bus, som de havde renoveret og var kørt til Vermont for at fejre deres første bryllupsdag. Dagen efter Emily var blevet meldt savnet, skulle Joseph angiveligt have tilstået at have skudt konen og parteret liget i deres camper.

Her fandt politiet poser med ligrester, en pistol og en sav. Men på trods af den tidligere erkendelse nægtede han sig onsdag pludselig skyldig overfor politiet.

fandt tre lig

9. oktober fandt politiet tre forskellige lig i forskellige stater - uden sammenhæng med hinanden.

I ørkenen i Californinen fandt man, hvad man tror - men som endnu ikke er blevet bekræftet - ligrester af den 30-årige Lauren Cho.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto

Lauren Cho forsvandt 28. juni. Foto: Morongo Basin Sheriff

Den unge kvinde blev meldt savnet 28. juni, da hun var i Yucca Valley med sine venner og tidligere kæreste. Området, hvor liget blev fundet, var tæt på stedet hvor Lauren sidst blev sendt, før hun blev oprevet og angiveligt gik sin vej.

Samme dag blev liget af Sara Bayard fundet ved en motorvej i Douglas County. Den 55-årige kvinde blev sidst set ved en tankstation 28. juni og blev meldt savnet 4. juli.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto:

Liget af Sara Bayard blev fundet ved en motorvej. Foto: El Paso County Sheriff's Office

Det tredje lig, som blev fundet 9. oktober, er blevet identificeret som Josue Calderon. Liget af den 33-årige mand fra Rhode Island blev fundet stukket ihjel på The Blue Ridge Parkway tæt ved the Appalachian Trail.

Gaffatape for munden

Familien til den dræbte 19-årige studerende Miya Marcano har direkte kritiseret politiet for at bruge flere ressourcer på Gabby Petitos sag, end de gjorde med Miyas, som forsvandt to uger før Petito.

Hun blev meldt savnet 24. september, efter at have afsluttet sin vagt ved Arden Villas Appartments., hvor hun også boede. Hun missede sit fly hjem til South Florida.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Instagram

Miya blev fundet død i et skovområde. Foto: Instagram

Den eneste mistænkte i sagen er Armando Caballero, som arbejdede i samme lejlighedskompleks. Politiet mener, at han brugte sine nøgler til at komme ind i den unge kvindes lejlighed. Den 27-årige mand blev 27. september fundet hængt.

Miyas Marcanos lig blev fundet 2. oktober i et skovområde tæt på hendes lejlighed. Hendes mund, arme og ben var bundet med gaffatape. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt

Fundet tæt på Gabby

20. september fandt politiet et mandligt lig, og der gik hurtigt rygter om, at det var Brian Laundries.

Politiet kunne dog hurtigt afkræfte rygtet og senere fortælle, at liget var af en ung unavngivet hjemløs mand.

46-årige Robert Lowery, der er far til to, forsvandt 23. august i Wyoming. Hans lig blev 27. september fundet tæt på stedet, hvor også liget af Gabby Petito blev fundet.

Det er senere blevet bekræftet, at manden mistede livet som følge af selvmord.

HER FÅR DU HJÆLP

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Dobbeltmord på nygifte

Da Gabby Petito forsvandt begyndte politiet at efterforske, hvorvidt hendes forsvinden kunne have forbindelse til med en dobbeltmord på et nygift par, der sidst blev set i Moab i Utah.

Altså det samme område, som Petito og Laundrie rejste igennem.

24-årige Kylen Schulte og 38-årige Crystal Turner blev meldt savnet 16. august og fundet døde - delvist nøgne - 18. august. De blev fundet en time uden for Moab, hvor de var blevet dræbt af skud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Parret blev fundet dræbt af skud. Foto: Facebook

Politiet meldte senere ud, at de ikke havde fundet nogen forbindelse mellem det nygifte pars død og Gabby Petito-sagen.

Gabby Petito-sagen har ført til mere fokus på forsvundne personer, og mange familier i USA er stadig i uvisheden om, hvad der er sket med deres elskede.

Petitos forældre oprettede fornylig en fond, der støtter op om, at finde savnede personer.

Sponsoreret indhold