Krimi19. februar 2023 (opd. 19. februar 2023)

Politiet efterlyste 41-årig kvinde i København: Nu er hun fundet død

Københavns Politi har søndag eftermiddag fundet liget af den 41-årige, som har været forsvundet siden fredag
Der blev sat mange kræfter ind i forsøget på at finde kvinden, som nu er erklæret død.
Der blev sat mange kræfter ind i forsøget på at finde kvinden, som nu er erklæret død.
 Foto: Presse-fotos.dk

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Tidligere i dag efterlyste Københavns Politi en 41-årig kvinde.

Søndag middag rykkede de således talstærkt ud til Østre Anlæg i København, hvor de med hunde, dykkere og droner ledte efter kvinden.

- Der er nogle efterforskningsmæssige ting, der indikerer, at Østre Anlæg kan være relevant i eftersøgningen af kvinden, fortalte vagthavende Henrik Stormer tidligere i dag til presse-fotos.dk.

Nu er kvinden desværre fundet død, oplyser politiet søndag eftermiddag:

- I forbindelse med en humanitær eftersøgning i Østre Anlæg, har vi fundet en person, der er afgået ved døden. Afdøde er identificeret som værende identisk med kvinden, vi efterlyste tidligere.

- Der er på nuværende tidspunkt intet, der tyder på at der er tale om et kriminelt forhold. De pårørende er underrettet.

Den 41-årige blev sidst set fredag eftermiddag, hvor hun forlod sit hjem i Valby. Ifølge Henrik Stormer skulle hun mødes med en.

- Hun skulle på date, men med hvem og hvor og om hun overhovedet nåede frem til aftalen, det ved vi på nuværende tidspunkt ikke, sagde han tidligere i dag til SE og HØR.

Den 41-årige kvindes hund havde ifølge vagtchefen betydning for, at der tidligt blev slået alarm. For hun ville under normale omstændigheder aldrig lade den være alene hjemme så længe ad gangen.

Sponsoreret indhold