Krimi12. april 2023 (opd. 12. april 2023)

Politiet efterlyser tre unge mænd: Meld jer selv!

Sydøstjyllands Politi opfordrer de tre unge mænd til at melde sig selv, ellers vil der blive offentliggjort overvågningsbilleder i medierne
Der er tale om tre unge mænd i alderen 16-20 år.
Der er tale om tre unge mænd i alderen 16-20 år.
 Foto: Ritzau Scanpix

Sydøstjyllands Politi efterlyser i øjeblikket tre unge mænd i alderen 16-20 år i forbindelse med et groft hjemmerøveri i Vejle.

Tirsdag aften blev en 16-årig kvinde nemlig opsøgt på sin adresse på Danmarksgade 3, hvor tre maskerede mænd truede hende med kniv til at udlevere sine værdier.

Derfor opfordrer politiet nu de tre mænd til at melde sig selv. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Alle tre gerningsmænd løb fra Danmarksgade til krydset ved Havnegade, og herfra løb den ene gerningsmand ad Havnegade og til højre af Jernbanegade, mens de to andre gerningsmænd løb forbi Roberts Isbar ad Langelinje, lyder det.

De mistænkte beskrives som tre unge mænd i alderen mellem 16-20 år, som alle er spinkle af bygning, har sort kort hår og var iført mørkt tøj.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at de er i besiddelse af overvågningsbilleder af de mistænkte, som vil blive offentliggjort, hvis ikke de melder sig selv.

Kvinden, der blev truet med kniv, er ifølge politiet uskadt.

Har man set noget, eller har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 114.

Sponsoreret indhold