Krimi15. maj 2022

Politiet efterlyser mistænkt 29-årig for drab ved Døllefjelde-Musse Marked

Da en 29-årig mand ikke har meldt sig selv efter knivdrab på marked på Lolland, efterlyses han nu offentligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doellefjelde.jpg
 Foto: Presse-fotos.dk

Politiet sætter nu navn og foto på den mand, som er mistænkt for det dødelige knivstikkeri fredag aften ved Døllefjelde-Musse Marked på Lolland.

Lørdag fortalte politiet, at de havde en formodning om, hvem manden var og opfordrede ham til at melde sig selv.

Det gjorde han dog ikke, og nu efterlyser politiet ham med både navn, alder og billede.

– Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser 29-årige Nicklas Kim Petersen, der også går under øgenavnet “Niklas Dut”.

– Han er mistænkt for drab begået på parkeringsarealet ved Døllefjelde-Musse markedet den 13. maj 2022, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det var en 32-årig mand, som blev stukket ned på parkeringspladsen lidt efter klokken 18 fredag. Han blev fløjet til behandling på Rigshospitalet, men døde på tragisk vis lørdag.

Den 32-årige mand boede i Nykøbing Falster, og han har en relation til den mistænkte gerningsmand. De er dog ikke i familie.

Politiet oplyser, at man ikke selv skal forsøge at tage kontakt til den mistænkte Nicklas Kim Petersen. I stedet skal man ringe til politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger om, hvor han kan befinde sig.

Politiet beskriver ham som 182 centimeter høj med mørkt hår og mørkt fuldskæg på gerningstidspunktet.

Kræmmermarkedet ved Døllefjelde-Musse varer fra torsdag til søndag. Det er en af årets største begivenheder på Lolland og trækker normalt mere end 100.000 gæster til fordelt på de fire dage, det varer.

Sponsoreret indhold