Krimi5. august 2023

Politiet: Død person fundet på shelterplads i Nordjylland

Nordjyllands Politi modtog lørdag eftermiddag en anmeldelse om fundet af en livløs person ved en shelterplads syd for den nordjyske by Vadum – de betragter det som et mistænkeligt dødsfald
Som beboer eller trafikant i området syd for Vadum vil man opleve massiv polititilstedeværelse de næste mange timer
Som beboer eller trafikant i området syd for Vadum vil man opleve massiv polititilstedeværelse de næste mange timer
 Foto: Google Maps

Opdatering klokken 19.15: Politiet har anholdt en 44-årig mand i forbindelse med efterforskningen af dødsfaldet, skriver de i en pressemeddelelse lørdag aften.

Der er lørdag eftermiddag omkring klokken 13.30 sendt patruljer afsted til et område omkring Brorholtvej syd for den nordjyske by Vadum.

Her er der nemlig blevet fundet en livløs person ved en shelterplads, og politiet betragter dødsfaldet som mistænkeligt.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

– På findestedet er der nogle omstændigheder til stede, som gør, at vi i øjeblikket betragter det som et mistænkeligt dødsfald, fastslår vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup.

Han oplyser videre, at når man når der er sådanne omstændigheder til stede i forbindelse med et fund af en afdød person, så iværksætter politiet omgående en lang række efterforskningsskridt.

Personen blev erklæret død på findestedet klokken 13.51, da både politi og ambulance var ankommet. Ifølge Nordjyske.dk er der tale om en mand, men det er endnu ikke lykkedes politiet at identificere personen, hvilket er deres hovedfokus i denne indledende fase af efterforskningen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-05/11.jpg
 Foto: Presse-fotos.dk
https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-05/1.jpg
 Foto: Presse-fotos.dk

Derfor hører politiet i Nordjylland også meget gerne fra borgere, der kan have kendskab eller oplysninger om den afdøde persons identitet. Har man dette bedes man ringe straks til politiet på telefon 114.

– Vi hører gerne fra borgere, der specifikt kender til personer, der tager ophold på den pågældende shelterplads, der ligger op ad Brorholtvej i området umiddelbart syd for Vadum Kirke,” siger vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup

Som beboer eller trafikant i området vil man opleve massiv polititilstedeværelse de næste mange timer.

– Vi er til stede med blandt andet kriminalteknisk efterforskning, beredskabs- og hundepatruljer samt indsatsleder. Det er helt normal procedure. Der er således ingen grund til bekymring, hvis man som borger ser meget politi i området, lyder det.

Sponsoreret indhold