Krimi2. august 2023

Politiet advarer i forbindelse med festival: I får jeres bil fjernet!

Det har været et stille døgn på Smukfest, i hvert fald hvad angår arbejde til politiet - de har dog haft travlt med bødeblokken
Smukfest er allerede godt igang på campingområdet, ligesom politiet allerede nu har haft deres bødeblok fremme - og de sender nu en advarsel til folk i Skanderborg.
Smukfest er allerede godt igang på campingområdet, ligesom politiet allerede nu har haft deres bødeblok fremme - og de sender nu en advarsel til folk i Skanderborg.
 Foto: Dan Mariegaard

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Om få timer bliver de mange festivalgæster på Smukfest ramt af Stiv Kuling, når det danske band Blæst tager hul på musikprogrammet på årets Skanderborg Festival.

Siden mandag har gæsterne strømmet til campingpladsen, og derfor har politiet selvfølgelig også været til stede.

Men det har været et ekstraordinært roligt sidste døgn hvad angår arbejde til politiet, fortæller Sydøstjylland Politis kommunikationsafdeling under en pressebriefing onsdag formiddag.

Alt er dog ikke fryd og gammen i Skanderborg, hvor ordensmagten tirsdag måtte have bødeblokken frem til den helt store guldmedalje.

De måtte nemlig udskrive hele 29 parkeringsafgifter nede i Skanderborg by.

- Det har vi haft stor fokus på de seneste år, for det kan lukke Skanderborg helt ned, hvis folk ikke efterkommer parkeringsreglerne.

- Og det er uanset om man er festivaldeltager eller ej. Vi fjerner også bilerne, hvis de holder for meget i vejen, slår Sydøstjyllands Politi fast.

Indtil nu har det dog været en helt stille og rolig festival, når det kommer til sigtelser fra politiet til de mange festivalgæster.

Du kan følge SE og HØR's livedækning fra Smukfest, hvor der allerede nu er godt gang i festen.

Sponsoreret indhold