Krimi 8. februar 2022

Politier beder om hjælp i sagen om forsvundne Mia: - Gem dine festbilleder

Politiet frygter, at 22-årige Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt i Aalborg søndag morgen efter en bytur, har været udsat for en forbrydelse. Og nu beder de igen offentligheden om hjælp
(Foto: Nordjyllands Politi)

Politiet arbejder i øjeblikket intensivt for at finde ud af, hvad der er sket med 22-årige Mia, der forsvandt søndag morgen.

Politiet mistænker at den unge kvinde med det varme smil har været udsat for en forbrydelse. Og har i den forbindelse efterlyst en mørk personbil.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med efterforskningen søger politiet efter vidner, der kan have set Mia i området omkring Vesterbro i Aalborg cirka klokken 06.00 søndag morgen.

"Vi ved, at hun blev samlet op af en mørk bil kl. 06.09 ud foran supermarkedet Netto på Vesterbro,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitisinspektør Frank Olsen, der understreger, at denne mørke bil fortsat er særdeles interessant for efterforskningen".

Politiet opfordrer også alle unge mennesker, der natten til søndag var i byen i Jomfru Ane Gade, om at kigge deres kameraruller godt igennem.

”Hvis man har taget festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for efterforskningen,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Han sender yderligere en appel om, at man hellere skal ringe én gang for meget end en for lidt.

Det er særligt videomateriale, der er optaget søndag 6. februar mellem klokken 03.00 og 10.00, men politiet slår fast, at de nok skal sortere i henvendelserne.

Mia forsvandt efter en bytur i festgaden. Hun forlod stedet omkring klokkrn 06.02, og her skiltes hun med sine venner.

Få minutter senere blev hun samlet op af en mørk personbil ved Netto på Vesterbro. Og det er altså også den bil, Nordjyllands Politi efterlyser.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Politi

Foto: Politi

- Bilen standsede kort op, og vi kan se, at Mia satte sig ind, hvorpå bilen kørte ad Vesterbro i sydlig retning. Derpå ved vi ikke, hvor bilen kørte hen. Det er det, som vores efterforskning blandt andet skal kortlægge præcist, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen, der leder efterforskningen.

Har du nogle oplyser i sagen, så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Sponsoreret indhold