Krimi 12. oktober 2021

Politi undersøger hændelser: Fremmed mand lokkede 8-årig med 100 kroner

En otteårig blev lokket med penge, mens en tiårig dreng og en 15-årig ung kvinde er blevet generet, mens de cyklede
Foto: Politi.dk

På det seneste har der været flere ubehagelige hændelser, hvor fremmede personer har skabt utryghed over for børn på åben gade i Allerød.

Den seneste episode skete mandag, hvor en otteårig pige omkring klokken 14.40 blev tilbudt 100 kroner af en fremmed mand. For pengene skulle hun gå med ham. Hun havde dog straks afvist mandens forslag.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken 16.36, og ifølge anmeldelsen var det sket på hjørnet af Bakkevej og Tokkekøbvej. Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Også i onsdags og natten til søndag skulle der være sket hændelser rettet mod børn.

Om onsdagen skulle en fremmed mand være sprunget ud foran en tiårig cyklende dreng på Kvædevej, lyder det i anmeldelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I weekendens nattetimer var der ligeledes tale om en fremmed mand, der ifølge anmeldelsen var sprunget frem op Ejners Sti og havde grebet fat i en 15-årig ung kvinde. Manden løb efterfølgende fra stedet.

Nordsjællands Politi er i den forbindelse ved at undersøge, om tre konkrete episoder kan kædes sammen. Og selvom det endnu ikke kan konkluderes, at de hænger sammen, tager politiet det meget alvorligt:

- Vi tager alle anmeldelserne meget alvorligt, og vi gør vores bedste for at finde frem til den eller de personer, der måtte være årsag til utrygheden.

- Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt for os at fastslå mændenes intentioner, men naturligvis skaber sådanne hændelser bekymring, lyder det fra vicepolitiinspektør Brian Grayston fra Nordsjællands Politi.

For at komme til bunds i sagerne er politiet ved at undersøge, hvad de kan få fat i af spor såsom videoovervågning fra stederne. Den 15-åriges trøje er desuden ved at blive undersøgt for tekniske spor.

Politiet hører meget gerne nærmere på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Sponsoreret indhold