Krimi21. marts 2022

Politi i Malmø er rykket ud til grov forbrydelse på gymnasium

Rektor på Malmø-gymnasium siger, at der foregår dødelig vold på hans skole. Politiet er på skolen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mamloe.jpg
 Foto: 50090 Johan Nilsson/Tt/Ritzau Scanpix

Opdateret klokken 22.02: Ung mand gik til angreb på gymnasieskole i Malmø mandag med økse og kniv. Det skriver Aftonbladet. Oplysningerne er ikke bekræftet af politiet. Myndighederne har stadig ikke oplyst detaljer om, hvad der skete på skolen tidligere på dagen, hvor en person blev anholdt og to sårede blev bragt til hospitalet.

Svensk politi rapporterer på sin hjemmeside, at flere personer er såret på et gymnasium i Malmø. Politiet har mistanke om en grov forbrydelse.

- Et stort antal politifolk og flere ambulancer er rykket ud til stedet.

Flere personer er såret. Der er ingen detaljerede oplysninger om tilstand.

Politiet blev varslet om hændelsen klokken 17.12 mandag eftermiddag.

– Alt tyder på, at der er sket noget alvorligt i skolens lokaler, men flere informationer har vi ikke nu, siger politiets pressetalsperson Rickard Lundqvist til Aftonbladet.

- Dette er fuldstændigt forfærdeligt, siger rektor Fredrik Hammensjö ved Malmø Latin, en videregående skole med omkring 1100 elever.

Han siger, at der foregår dødelig vold på skolen.

Han er ikke selv på skole for øjeblikket, skriver TT.

Aftonbladet: Ung mand gik til angreb på gymnasieskole i Malmøde mandag med økse og kniv. Oplysningerne er ikke bekræftet af politiet. Myndighederne har stadig ikke oplyst detaljer om, hvad der skete på skolen tidligere på dagen, hvor en person blev anholdt og to sårede blev bragt til hospitalet.

Sponsoreret indhold