Krimi6. april 2021

Politi beder om hjælp: Offentliggør video af drabsmand

Nu beder politiet offentligheden om hjælp med at identificere en gerningsmand, der er på fri fod
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Midt- og Vestsjællands Politi har netop offentliggjort en video af en gerningsmand fra det drabelige skyderi, der fandt sted i Kalundborg 17. november 2020.

På videoen kan man se en person komme løbende, mens han trækker et skydevåben.

Videoen fra et overvågningskamera er blevet delt i håb om, at offentligheden kan hjælpe politiet med flere oplysninger om deres mulige observationer i dagene omkring drabet.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Mest af alt håber politiet på, at videosekvensen af en af gerningsmændene kan hjælpe med at identificere vedkommende.

Fire fængslet

Der er allerede fire personer varetægtsfængslet for at have dræbt to personer og såret en tredje - alle tre i mænd i starten af 20'erne - ved skyderiet på Nørre Allé på parkeringspladsen ved supermarkedet Meny.

- Det handler om en kynisk nedskydning på åben gade af tre mænd i november, hvor alle tre blev ramt af flere skud. Det havde dødelig udgang for to af ofrene, mens en tredje blev kritisk såret ved skyderiet, siger politikommissær Michael Robdrup Andreassen og fortsætter:

- Vi har efterforsket mod de fire varetægtsfængslede siden, og nu peger vores efterforskning på, at der kan være flere gerningsmænd på fri fod.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hvid_audi_klbsag3.jpg
 Politifoto

Politiet er både interesseret i oplysninger om denne bil og om gerningsmanden på videoen. (Politifoto)

Anmeldelsen om skyderiet løb ind klokken 18.12. Cirka et kvarter efter fik politiet endnu en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg.

Udover den brændende bil er der også en anden bil, som politiet er interesseret i at få flere oplysninger om. Den blev fundet på gerningsdagen i Kalundborg og er på sjålne nummerplader.

- Vi fandt en hvid Audi A4 Avant stationcar årgang 2009 holdende på Engvej i Kalundborg på gerningstidspunktet, og den er nu beslaglagt. På bilen var påsat norske, stjålne nummerplader, og bilen indgår nu i efterforskningen af skudepisoden. Derfor er vi meget interesserede i at høre fra borgere, der i dagene op til skudepisoden på Nørre Allé har set den hvide Audi i byen, siger politikommissæren.

Alle de varetægtsfængslede er mænd i 20'erne.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hvid_audi_klbsag2.jpg
 Politifoto

Kender du noget til denne bil? Så hører politiet gerne nærmere på telefon 114 eller 46 35 14 48. (Politifoto)

Sponsoreret indhold