Krimi5. oktober 2023(opd. 5. oktober 2023)

Politi anholder igen 26-årig for drabsforsøg i København

26-årig mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør i sag om drabsforsøg. Det blev han også i februar.

En 26-årig mand er torsdag for anden gang i år blevet varetægtsfængslet i en sag, hvor han er sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et knivstikkeri på Jarmers Plads i København for næsten et år siden.

Den 26-årige blev anholdt onsdag formiddag. Torsdag blev han efter et grundlovsforhør i dommervagten i Københavns Byret varetægtsfængslet i 27 dage. I februar blev han varetægtsfængslet i fire uger i samme sag.

I juni blev den 26-årige anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet i en sag om besiddelse af næsten et halvt kilo kokain i Københavns Nordvestkvarter.

Han er desuden en af i alt seks tiltalte i en sag, der blandt andet omhandler et knivstikkeri i Holbæk i marts 2021. Retssagen startede i august, og der ventes at falde dom næste fredag i Retten i Holbæk.

Nu har politiet så altså igen anholdt den 26-årige i sagen om knivstikkeriet på Jarmers Plads i det indre København, der fandt sted natten til 15. oktober sidste år.

Den 26-årige er sigtet for sammen med andre at have forsøgt at dræbe en dengang 23-årig mand ved at stikke ham to gange med kniv. Den 23-årige, der sad i en bil, blev ramt i brystet og i ryggen. Han overlevede overfaldet.

Den 26-årige nægtede sig i februar skyldig, og det gjorde han torsdag i dommervagten i Københavns Byret. I forbindelse med anholdelsen af manden i februar lød det fra politiet, at den 26-årige havde relation til bandemiljøet.

Sponsoreret indhold