Krimi12. april 2024

Politi afventer afhøringer i sag om eksplosion i Helsinge

Afhøringer af de involverede personer i eksplosion i Helsinge skal klarlægge årsagen
Nordsjællands Politi vil senere fredag komme med en opdatering i sagen om eksplosionen i et hus i Helsinge torsdag aften.
Nordsjællands Politi vil senere fredag komme med en opdatering i sagen om eksplosionen i et hus i Helsinge torsdag aften.
 Foto: Presse-fotos.dk

For at finde årsagen til, at der torsdag aften skete en eksplosion i et rækkehus i Helsinge, skal politiet afhøre de involverede personer, der efter eksplosionen blev indlagt.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

Det drejer sig om tre piger på 13 år, en pige på 11 år og en kvinde på 44 år, der efter eksplosionen blev meldt i kritisk tilstand og derfor blev bragt til Rigshospitalet.

Flere medier har tidligere skrevet, at den 44-årige kvinde er mor til en af pigerne, og at de andre tre piger er veninder til hende.

En 43-årig mand kom også til skade under eksplosionen. Han hjalp de øvrige med at komme ud af huset, da det brød i brand efter eksplosionen, og han blev efterfølgende kørt til Hillerød Hospital.

Indtil videre arbejder politiet ud fra en teori om, at der har været en uforsigtig håndtering af tørshampoo og nogle lightere, lyder det.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.36 torsdag.

Politiet vil senere fredag komme med en opdatering i sagen, men her vil det ikke oplyse yderligere om de involverede personers tilstand eller komme med endeligt svar på, hvad der har været årsag til eksplosionen.

Sponsoreret indhold