Krimi 23. december 2020

Pludselig sad den i stuen: Chokeret kvinde fandt rovfugl i sit juletræ

Blandt kugler og pynt sad der pludselig en stor fugl i Louise Andersons juletræ
Foto: Facebook/North East Police Division, New Arc

Enten fandt denne vildfarne spurvehøg Louise Andersons juletræ uimodståelig som ny bolig, eller også ville den simpelthen ikke gå glip af julefestlighederne indenfor.

Uanset hvad, så fik den skotske kvinde og juletræs-ejer lidt af et chok, da den relativt store rovfugl sad og spejdede fra en gren midt i stuen.

Det skriver BBC.

Politiet blev kaldt til huset i byen Ellon i Aberdeenshire, Skotland tirsdag aften, og de måtte siden bede om assistance fra North East Wildlife and Animal Rescue Center, som kyndigt hjalp til med at få fuglen ud i friheden igen.

På facebook har det skotske politi lagt billeder op af den smukke fugl – som for en stund altså agerede levende - og ganske utraditionelt - julepynt.

Ejeren af huset og træet, Louise Anderson, fortalte siden, hvordan høgen var kommet ind i første omgang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde lukket vores hunde ud, og den er fløjet ind gennem bagdøren, lyder forklaringen.

- Den sad der faktisk bare. Og den var ret rolig, men jeg var alligevel nervøs for dens sikkerhed, så jeg ringede til politiet.

Fuglen sad majestætisk i træet i 40 minutters tid, før hjælpen ankom.

”Efter en komplet kropsvisitation, fik den lov at gå uden sigtelse,” skriver North east Divisions politienhed i deres humoristiske opslag.

Her deler de desuden en række nærbilleder af rovfuglen, som var i god stand og klar til at blive lukket ud med det samme derefter.

Sponsoreret indhold