Krimi20. februar 2019

Playboy i retten: Millionær må leve for 8515 kroner

Retten i London har talt, Playboyen James Stunt har fået alle sine aktiver indefrosset og må kun bruge 8515 kroner om ugen, efter han er mistænkt i en sag i England.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/james_stunt-collage.jpg
 Foto: MEGA

Navnet James Stunt ringer måske ikke de store klokker. Men i England har den skandaløse playboy trukket forsider i pressen i lang tid.

37-årige James Stunt har tidligere været gift med 30-årige Petra Ecclestone, der datter af F1-bossen og mange milliardæren Bernie Ecclestone.

Ifølge Daily Mail ser det ikke helt så lyst ud for James Stunt. Avisen har fået aktindsigt i en retsafgørelse, som viser, at James Stunt har fået helt ekstraordinære begrænsninger på sin privat økonomi.

Det skriver Daily Mail.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_1315401v.jpg
 Foto: MEGA

Petra Ecclestone og James Stunt. Foto: MEGA

Retten skulle angiveligt have fået frosset 14 bankkonti, og givet James Stunt forbud mod at sælge nogen af hans luksusbiler eller syv ejendomme.

Ecclestone-familien er en af de rigeste i England, hvor Bernie har tjent mange milliarder på at styre F1-cirkusset i årtier.

Petra Ecclestone og James Stunt blev gift i 2011. Parret var kendt for deres luksuriøse livsstil i London, hvor dyre biler og designertøj på natklubber var hverdag.

Ægteskabet mellem de to turtelduer holdt i fem år, hvor de fik tre børn.

Skilsmissen mellem de to er blevet beskrevet som en af de dyreste i England nogensinde. De to indgik et hemmeligt forlig, da de mange millioner skulle fordeles.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_3761840a.jpg
 Foto: MEGA

James Stunt i en Lamborghini. Foto: MEGA

Britiske medier har tidligere skrevet, at James Stunt indgik et forlig, hvor flere milliarder skulle fordeles mellem de to.

Tidligere har James Stunt fortalt, at han ejer over 200 superbiler.

Angiveligt har retten i Olds Bailey oplyst, at James Stunt ikke må sælge sine Lamborghinier, Rolls Royce og Bentleyer.

Ifølge Daily Mail besluttede dommer Sarah Munro ved retten i Old Bailey 29. august at lægge finansielle restriktioner på den engelske playboy. Angiveligt fordi, han efterforskes for kriminalitet.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_2604837a.jpg
 Foto: MEGA

James Stunt. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_3722061j.jpg

James Stunt på vej hen til sin Lamborghini, som han ikke må sælge. Foto: MEGA

Samtidig har dommer Sarah Munro begrænset James Stunts forbrug til, at han ’kun’ må bruge 1000 pund om ugen, hvilket svarer til 8550 kroner om ugen.

James Stunt har ifølge The Sun tjent mange penge på at handle med ædle metaller. Sammen med sin nu afdøde bror havde han firmaet Stunt & Co.

Sponsoreret indhold