Krimi10. september 2020

Peter Madsens kone raser: Nu svarer de igen

Onsdag aften fløj Peter Madsens russiske hustru, Jenny Curpen, til tasterne i et angreb på journalisten bag en ny dokumentar om den drabsdømte raketbygger. Men folkene bag dokumentaren er ikke enige i konens udlægning af sagen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag kom en dokumentar på Dplay, hvor Peter Madsen i telefonsamtaler med journalist Kristian Linnemann erkender at have dræbt den unge smukke journalist Kim Wall.

Senere samme dag fløj den drabsdømte raketbyggers nye russiske kone så til tasterne og gik til angreb på journalisten bag.

"Mr Linnemann informerede os aldrig om, at han optog telefonsamtalerne, og jeg må understrege, at alle optagelser, har har, er kommet ham ihænde på ulovlig vis", skrev hun onsdag aften på sin Facebook-profil

Ifølge Jenny Curpen, var den eneste grund til, at Kristian Linnemann fik lov til at tale i telefon med Peter Madsen, at det skulle handle om, hvordan Madsens auto-biografi kunne blive udgivet.

"I min optik er Mr Linnemanns handlinger både uetiske, uprofesionelle, uansvarlige og uacceptable," skriver hun videre.

Den udlægning af sagen er programredaktør, Tine Røging Quist, på ingen måde enig i.

"Peter Madsen har fra begyndelsen vidst, at han talte med en journalist, og at henvendelsen var af journalistisk karakter. Peter Madsen er gjort bekendt med, at samtalerne blev optaget, og har også givet sin accept til, at de bruges i programmet, skriver hun i en mail til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/de-hemmelige-optagel_5f59f268644a9.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

(Foto: Discovery Networks Danmark)

Overfor SE og HØR fortæller Kristian Linneman selv, at han startede med at optage samtalerne med Peter Madsen uden hans vidende. Men at han senere fik tilladelse til at bruge optagelserne i en dokumentar.

Til spørgsmålet om, hvad han tænker om konens angreb på ham på de sociale medier svarer han kort:

- Jeg tænker, at der er gået noget galt i kommunikationen mellem dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/de-hemmelige-optagel_5f58926aa009a.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Foto: Discovery Networks Danmark

I dokumentaren, der kan ses på Dplay, erkender Peter Madsen overfor journalisten, at han den skæbnesvangre augustdag for tre år siden tog livet af Kim Wall.

- Hvis jeg gør nogen noget, er det mig selv, lyder det fra Peter Madsen, der forklarer, at Kim Wall under interviewet i ubåden "rammer nogle ting".

Det får journalisten til at spørge, om hun får trigget ham, så han "ender med at slå hende ihjel".

- Ja, svarer den drabsdømte Peter Madsen kort.

Første afsnit af programmet kan ses på Dplay.

Sponsoreret indhold