Krimi13. marts 2022

To personer stukket ned på MoMa

En 60-årig mand stak to ansatte ned med kniv på kunstmuseet Museum of Modern Art i New York City lørdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fnujfypuyaq56fa.jpg
 Foto: Twitter

Voldsomme begivenheder udspillede sig lørdag på kunstmuseet MoMa i New York, hvor to ansatte måtte fragtes til hospitalet efter de var blevet stukket ned.

Det skriver flere medier – herunder The Guardian.

Den formodede gerningsmand – en 60-årig tidligere sæsonkortholder – var angiveligt vred over at blive nægtet adgang til det verdensberømte museum lørdag eftermiddag.

Ifølge politiet i New York var mandens medlemskab blevet inddraget, da han i forbindelse med to andre episoder havde opført sig ureglementeret på museet.

Et brev om det nu annullerede medlemskab var endt til den 60-årige mand fredag, men lørdag mødte han alligevel op, hvor han krævede at se en film, der i øjeblikket bliver vist på MoMa.

- Han blev oprevet over, at han blev nægtet adgang, og efterfølgende sprang han over skranken i receptionen, hvor han gik til angreb og stak to medarbejdere gentagne gange, lyder det fra John Miller, der er kommissær i NYPD og deres afdeling for terrorbekæmpelse.

De to medarbejdere har det efter omstændighederne godt, og er i bedring på Bellevue Hospital. De blev stukket både i ryggen, ved kravebenet og omkring nakken, oplyser han.

Politiet i New York leder stadig efter manden, som de mistænker for at have gået til angreb med kniven.

Kunstmuseet har valgt at holde lukket søndag efter episoden.

Sponsoreret indhold