Krimi1. juli 2022

To personer anholdt for at onanere foran festivalgæster

Torsdag var der endnu engang problemer med seksuelle krænkelser på Roskilde Festival, da to mænd blev anholdt for at onanere foran festivalgæster - i to forskellige episoder, vel at mærke
roskilde festival
Der var endnu engang problemer med seksuelle krænkelser på Roskilde Festival torsdag, hvor to mænd blev anholdt for at onanere foran andre festivalgæster - i to forskellige episoder, vel at mærke.
 (Arkivfoto: Aller Media)

Torsdag var der igen problemer med seksuelle krænkelser på Roskilde Festival.

I går var der to episoder på festivalen, hvor lidt for kåde gæster ikke kunne holde slamberten i bukserne, bogstaveligt talt.

En amerikansk og dansk mand er blevet anholdt for at onanere foran andre festivalgæster torsdag, skriver Ekstra Bladet.

Første episode skete klokken 18.39 i et skovområde ved scenen Arena inde på festivalpladsen. Politiet fik anholdt manden en time efter, men han er nu løsladt igen efter at have sovet rusen ud i detentionen natten over.

- Der er flere vidner, der har oplevet det, men der er ikke mindreårige registreret på sagen, siger vagthavende ved pressetelefonen hos Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist til Ekstra Bladet.

Den anden episode skete senere på aftenen klokken 20.58.

Her valgte en 23-årig mand fra Sorø at onanere foran syv personer i campingområdet.

En patrulje var dog lige i nærheden, så manden blev anholdt kort tid efter episoden.

Den unge mand er ligesom amerikaneren løsladt igen, men kommer dog til at høre mere fra politiet i en sag om overtrædelse af straffeloven.

Sponsoreret indhold