Krimi 3. december 2021

Person dræbt ved frisør: Her er politiets teori

På under 24 timer har to skyderier fundet sted i Storkøbenhavn - begge med dødeligt udfald
Foto: Presse-fotos.dk

Dagens voldsomme skudepisode i Rødovre, der har kostet en person livet, kan hænge sammen med fem voldelige episoder, der har fundet sted i Storkøbenhavn den seneste måneds tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan lyder i hvert fald Københavns Vestegns Politis hypotese, fortæller politiinspektør Mogens Lauridsen til Se og HØR.

- Vi har ikke noget klart billede af, hvorfor det skete i dag. Derfor kan jeg ikke sige endeligt, om det er banderelateret. Men vi har en hypotese, at det kan have noget at gøre med de fem voldelige episoder, vi har haft inden for de sidste tre til fire uger i Storkøbenhavn, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Presse-fotos.dk

Tre personer blev fredag ramt af skud. De blev først behandlet på gernignsstedet, efterfølgende på hospitalet. (Foto: Presse-fotos.dk)

Torsdag eftermiddag blev en 27-årige mand med tilknytning til det københavnske rocker- og bandemiljø ramt af skud på Nørrebrogade. Han afgik ved døden.

- Har dagens skyderi noget at gøre med skuddrabet på Nørrebro?

- Det ved vi ikke. Men vi kan heller ikke udelukke det.

- Kan der være tale om en såkaldt "bytter"?

- Det er meget usædvanligt, at der er så mange voldelige episoder på kort tid.

Om skyderiet i Rødovre er banderelateret eller ej, så slår politiinspektøren fast, at han ikke frygter, at en decideret bandekrig er ved at bryde ud.

Politiets efterforskning er stadig i fuld gang, og de leder efter to mænd. Gerningsmændene havde sort tøj på, og de blev set løbe væk syd ad Sommerfuglevej i retning mod Slotsherrensvej.

Tre ramt i salon

Det var ved højlys dag, der blev der affyret skud i en frisørsalon på Islevbrovej i Rødovre fredag formiddag.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Kuglerne ramte tre personer. En yngre mand er efterfølgende afgået ved døden, og en anden mand på 28 år var i første omgang i kritisk tilstand, men er nu stabil.

- Han skulle efter sigende være ansat i frisørsalonen, lyder det fra politiinspektøren. Politiet har endnu ikke haft lejlighed til at tale med ham endnu.

Den afdødes identitet er endnu ikke fastlagt, og derfor er de pårørende ikke underrettet.

visitationszoner

En 15-årige dreng blev også ramt og pådrog sig en skade i den ene hånd. Han er færdigbehandlet på hospitalet, og hans forældre er informeret.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Ifølge politikommissæren blev den unge mand indblandet, fordi han ganske enkelt var ved at blive klippet, da der blev åbnet ild.

Skyderiet blev anmeldt klokken 11.27.

For at sikre trygheden i området, har Københavns Vestegns Politi indført visitationszoner i dele af Rødovre og Herlev fra i dag klokken 18 og til og med fredag 17. december klokken 18.

I København har politiet også indført visitationszoner.

Sponsoreret indhold