Krimi10. september 2020

Pernille rystet over trist corona-oplevelse i Rema 1000

Pernille Johansen havde en trist corona-oplevelse, da hun for kort tid siden handlede i Rema 1000. Nu deler hun sin historie for at sprede et vigtigt budskab
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Er vi virkelig blevet sådan et hysterisk samfund, jeg er så rystet...

Sådan lyder det fra en chokeret Pernille Johansen, der havde en særdeles trist corona-oplevelse, da hun handlede i Rema 1000 i Odense.

Nu deler den unge kvinde sin historie for at sprede et vigtigt budskab i disse corona-tider:

- Jeg er hurtigt i Rema 1000, der er kø, den søde kassedame skal nyse (vi alle ved, at det kan man ikke holde inde), fortæller Pernille Johansen og tilføjer:

- Hun nyser i ærmet og tager endda håndsprit efter og siger, undskyld men jeg har støv allergi, de første to i køen skælder hende ud, og siger hvad hun har gang i, fortæller en rystet Pernille Johansen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kassedame.jpg
 (Arkivfoto: Ritzau Scanpix)

(Arkivfoto: Ritzau Scanpix)

Herefter er den unge kvinde vidne til, at flere foran hende nu i al hast forlader kassen og kassedamen:

- Hvad sker der så.... jo de fire, der er foran mig, går over til en anden kasse, fedt for mig for nu er jeg den forreste, men kassedamen smiler ikke mere, fortæller en trist Pernille Johansen.

- På et splitsekund ser hun ked af det ud.... er det virkelig det, corona skal gøre ved vores samfund?, spørger hun, inden hun til sidst kommer med en opsang til de to handlende, der skældte kassedamen ud:

- Jeg håber, de to der skældte hende ud har dårlig smag i munden!

Sponsoreret indhold