Krimi7. juli 2021

Patrick Nielsen varetægtsfængslet

Den skandaleombruste tidligere bokser er blevet varetægtsfængslet i 14 dage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Patrick Nielsen er netop blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Det har dommer Katrine B. B. Eriksen netop fortalt. Den tidligere bokser og nu fuldgyldige Satudarah-rocker har delvist erkendt, at han søndag overfaldt en kvinde i Albertslund.

På vej ud af retten forsøgte SE og HØR at få en kommentar fra Satudarah-rockeren. Men han kiggede ned i jorden, da han omgivet af betjente blev eskorteret ud i en politibil og kørt direkte til Vestre Fængsel.

Dommer Katrine B. B. Eriksen valgte at lukke dørene til grundlovsforhøret på anklagemyndughedens anmodning. Og det var kun for en kort bemærking om kendelesen, at dørene igen blev åbnet til grundlovsforhøret.

Her fortalte dommeren, at der er en begrundet mistanke mod Satudarah-rockeren Patrick Nielsen.

Inden dørene blev lukket, blev den fulde sigtelse mod Satudarah-rockeren læst op. Han erkender sig delvist skyldig i at have overfaldet en kvinde søndag.

Patrick Nielsen bar en sort stram t-shirt, sorte træningsbukser og sorte Fendi sneakers med guldskrift. Den tidligere bokser virkede en smule opgivende og tog flere gange hænderne op foran hovedet og masserede sin skaldede isse.

Ifølge sigtelsen skulle rockeren have slæbt en kvinde ned ad en trappe i et lejlighedskompleks i Albertslund søndag den 4. juni klokken 13.10. Her skulle han have hevet hende videre ned i et kælderskaktsrum, hvor han begik særdeles grov vold mod kvinden.

Det fremgik af sigtelsen, at Patrick Nielsen sparkede og slog kvinden i hovedet. Han fortsatte sit voldsorgie med at både træde på hendes hals og tage kvælertag på kvinden.

Hun mistede kortvis bevistheden som følge af skaderne, læste anklageren op.

Patrick Nielsen har delvist erkendt sigtelsen. Men han nægter sig skyldig i vold af særlig farlig og brutal karakter. Han nægter også have kvalt kvinden.

Dommeren fortalte, at politiet nu vil undersøge eksbokserens mobiltelefon og genafhøre flere vidner i sagen.

Satudarahrockeren blev anholdt tirsdag. Ifølge hans forsvarsadvokat Gitte Juul Jensen var de på vej ind til politiet efter aftale, hvor Patrick ville melde sig selv.

- Det fuldstændigt forrykt, og det opfordrer i hvert fald ikke andre personer til at melde sig selv, når man har en aftale med politiet om at komme ind til dem, at de så vælger at stoppe os på vej hen til politistationen og anholde Patrick, siger en rasende Gitte Juul Jensen til SE og HØR.

Den bredskuldrede og fuldtatoverede rocker skal nu sidde varetægtsfængslet frem til 21. juli, hvor en dommer igen skal tage stilling til fængslingen.

Sponsoreret indhold